Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Ανακοινώνει σπουδαία μεταγραφή - Στην Ελλάδα ο ατζέντης του!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-31 16:08:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Ανακοινώνει σπουδαία μεταγραφή - Στην Ελλάδα ο ατζέντης του!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Ανακοινώνει σπουδαία μεταγραφή - Στην Ελλάδα ο ατζέντης του!

Φέτος είχε 23 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζίμερ Μπιτίκι βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πληροφορία πως ο διεθνής με το Κόσοβο εξτρέμ απουσίαζε από την προπόνηση της Κόνιασπορ την Τρίτη.

Όλα δείχνουν πως προχωράνε ομαλά για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του 26χρονου άσου από τον τουρκικό σύλλογο στους «ερυθρόλευκους» και φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει και να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή. Άλλωστε σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα ο ατζέντης του για να τρέξει τα διαδικαστικά.

Ο Μπιτίκι, που έχει γεννηθεί στο Βέλγιο, μεγάλωσε στη Νορβηγία και έπαιξε στις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας, αλλά στα 18 του επέλεξε να εκπροσωπήσει σε επίπεδο Ανδρών το Κόσοβο, με το οποίο μετρά 14 συμμετοχές και 1 γκολ.

Φέτος είχε 23 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ με την Κόνιασπορ, στην οποία αγωνίζεται την τελευταία διετία, με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags