Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χάλασε κλεισμένο deal του Ολυμπιακού - "Τέλος" ο Μαρσέλο - Φήμες για νέα ηχηρή πώληση στου Ρέντη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-01 14:41:00

Χάλασε κλεισμένο deal του Ολυμπιακού - "Τέλος" ο Μαρσέλο - Φήμες για νέα ηχηρή πώληση στου Ρέντη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Χάλασε κλεισμένο deal του Ολυμπιακού - "Τέλος" ο Μαρσέλο - Φήμες για νέα ηχηρή πώληση στου Ρέντη!

Η μεταγραφή που ακυρώθηκε, το μέλλον του Βραζιλιάνου και η αποχώρηση! Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να ολοκληρώθηκε πριν μερικές ώρες, όμως στο Λιμάνι περιμένουν εξελίξεις και προσφορές για τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές τους μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ποιος ήταν στο αεροπλάνο για να φύγει και τελικά σήμερα πήγε για προπόνηση;

Μεγάλη κινητικότητα υπήρξε στον Ολυμπιακό το τελευταίο 24ωρο της μεταγραφικής περιόδου, καθώς οι Πειραιώτες κατάφεραν να ολοκληρώσουν δύο προσθήκες, των Σέρχι Κάνος και Ζούμερ Μπούτουτσι, ενώ υπήρξαν διαπραγματεύσεις μέχρι αργά το απόγευμα με μάνατζερ και ομάδες για να έρθει ένας κεντρικός αμυντικός κι ένας επιθετικός. Οι συζητήσεις όμως δεν καρποφόρησαν και πιθανότατα το «ερυθρόλευκο» ρόστερ έκλεισε τα μεσάνυχτα της Τρίτης, αφού μοιάζει δύσκολο τη δεδομένη στιγμή να αποκτηθεί παίκτης από την αγορά των ελεύθερων.

Βέβαια, ο Ευάγγελος Μίχος σε χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ σας έγραψε για τα πέντε πρωταθλήματα που έχουν ακόμα ανοιχτή αγορά και στα οποία είναι πολύ πιθανό να πάρουν μεταγραφή παίκτες από την Ελλάδα. «Της Τουρκίας μέχρι 8 Φεβρουαρίου, της Ρωσίας μέχρι 22/2, στα Η.Α.Ε. μέχρι 8/2, της Αυστρίας μέχρι 6/2, της Κροατίας μέχρι 15/2 και της Ουγγαρίας μέχρι 14 Φεβρουαρίου...», είναι τα πρωταθλήματα που παραμένουν ανοιχτά.

Γιατί αυτό αφορά τον Ολυμπιακό; Για τρεις λόγους όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από του Ρέντη. Σύμφωνα λοιπόν με όσα κυκλοφορούν και μετά την απόκτηση δύο (!) εξτρέμ, Μίτσελ και διοίκηση δεν θα ήταν αρνητικοί αν ερχόταν κάποια καλή προσφορά, στην παραχώρηση των Γκάρι Ροντρίγκες και Γιώργου Μασούρα. Μάλιστα και για τους δύο υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον από την Τουρκία.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η φημολογία για το μέλλον του Μαρσέλο, ο οποίος ξεκάθαρα πλέον βρίσκεται εκτός πλάνων, παρά την τεράστια ποιότητά του και το πολύ μεγάλο συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Ενδιαφέρον υπήρξε και από την Αραβία το προηγούμενο διάστημα κι εφόσον ο Βραζιλιάνος έχει πάρει ξεκάθαρο μήνυμα από τον προπονητή του, στου Ρέντη δεν αποκλείουν να υπάρξει κάποια εξέλιξη το επόμενο διάστημα. Πάντως, ακόμα και αν μείνει στην Ελλάδα, με τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο πλέον να είναι… φωτιά και τον Μίτσελ να μην τον υπολογίζει ούτε για την 20αδα, μοιάζει δύσκολο να τον δούμε σύντομα στο χορτάρι.

Έμεινε στου Ρέντη ο Ντε Λα Φουέντε!!!

Ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε μπορεί να έφτασε μια ανάσα από τη Χαλ την τελευταία μέρα των μεταγραφών, όμως τελικά η μετακίνηση του στην Αγγλία και στην Championship δεν προχώρησε, καθώς οι συζητήσεις των Πειραιωτών με την ομάδα του (Μαρσέιγ) καθυστέρησαν πάρα πολύ την Τρίτη, με συνέπεια να λήξει το χρονικό περιθώριο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Γαλλία, ο Αμερικανός εξτρέμ δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του, αν και τα είχαν βρει οι δυο ομάδες με τη Μαρσέιγ για την παραχώρηση του (θα κόστιζε 1.7 εκατ. ευρώ!!!) και εντέλει ο Ντε Λα Φουέντε θα μείνει στον Ολυμπιακό μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο Αμερικανός εξτρέμ θα συνεχίσει στο λιμάνι με τη μορφή δανεισμού από τους Μασσαλούς, όπως είχε συμφωνηθεί το καλοκαίρι, παρότι δεν υπολογίζεται τουλάχιστον προς το παρόν από τον Μίτσελ.

Ο Ντε Λα Φουέντε είχε αγωνιστεί στο πρώτο μισό της σεζόν σε 5 αναμετρήσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ μέχρι και το 2025.

Μυστήριο με Ρέαμπτσιουκ

Πολύ ενδιαφέροντα είναι όσα έγιναν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στο Λιμάνι, δεδομένου ότι οι Πειραιώτες είχαν μέχρι την τελευταία στιγμή ανοιχτό πάρε-δώσε για να έρθουν και να αποχωρήσουν παίκτες.

Το πιο σημαντικό, προφανώς, στο "δώσε" είναι η περίπτωση του Ρέαμπτσιουκ που δεν προχώρησε (όπως και για τον Σισέ, αν και ο Σενεγαλέζος θα έφευγε με δανεισμό ενώ ο Μολδαβός θα έβαζε χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ). Γιατί ναι μεν στην ομάδα υπάρχουν οι Ρομάν και Βρουσάι για να καλύψουν το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά ο Μίτσελ θεωρούσε καλύτερο να συνεχίσει ο Ρέαμπτσιουκ μέχρι το φινάλε.

Μένει να δούμε αν θα είναι και βασικός μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος ο Μολδαβός, γιατί φαίνεται ότι η τιμή του είναι στο πικ της στα 4,5 εκατ. ευρώ και δύσκολα θα πιάσει μεγαλύτερη τιμή - Όσο κι αν το θέλουν να προκύψει πρόταση στα 5+ εκατ. ευρώ.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κριστιάνο Ρονάλντο στη ντρίπλα! Ο νέος κίνδυνος στην επίθεση του Ολυμπιακού - "Έφτιαξε" τον Χασάν

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags