Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φλοριάν Τοβέν: Το πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή για Τοβέν ο Ολυμπιακός - Που "κόλλησε" το "ναι" του Γάλλου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-02 00:05:00

Το πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή για Τοβέν ο Ολυμπιακός - Πού "κόλλησε" το "ναι" του Γάλλου!

Sportdog Team
Το πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή για Τοβέν ο Ολυμπιακός - Πού "κόλλησε" το "ναι" του Γάλλου!

Ο Φλοριάν Τοβέν είχε μια καλή προσφορά στα χέρια του από τον Ολυμπιακό. Προσπάθησε αρκετά ο Ζοσέ Ανιγκό να τον πείσει να έρθει στη χώρα μας, ο Γάλλος όμως ανακοινώθηκε χθες (31/1) από την Ουντινέζε.

Ολυμπιακός - Φλοριάν Τοβέν: Ο λόγος που επέλεξε το Ούντινε και όχι τον Πειραιά είχε να κάνει με το επίπεδο του πρωταθλήματος. Προτίμησε να πάει σε ένα τοπ πρωτάθλημα (όπως η Serie A δηλαδή) και ενδεχομένως με λιγότερα χρήματα, σε σχέση με τις απολαβές που θα είχε στην Ελλάδα αν υπέγραφε στους Ερυθρόλευκους.

Θυμίζουμε, ότι τις προηγούμενες ημέρες το ζωηρό ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Τοβέν είχε επιβεβαιώσει μεταξύ άλλων και η έγκριτη γαλλική εφημερίδα «L' Equipe», γράφοντας συγκεκριμένα: «Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018, θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά το πέρασμα από το Μεξικό και την Τίγκρες. Ο πρώην άσος της Μαρσέιγ αρέσει πολύ στον Ολυμπιακό, που θα πρέπει να του κάνει γραπτή πρόταση τις επόμενες ημέρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση Ολυμπιακού για Έλληνα αμυντικό - Θέλει… Σισέ ο Μίτσελ - AEK για ελέυθερο 5 εκατομμυρίων!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags