Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανακοινώνει τη μεγάλη αλλαγή ο Μίτσελ στου Ρέντη - Από το αεροδρόμιο...11αδα - "Καψόνι" σε Φορτούνη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-02 10:00:00

Ανακοινώνει τη μεγάλη αλλαγή ο Μίτσελ στου Ρέντη - Από αεροδρόμιο...11αδα - "Καψόνι" σε Φορτούνη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανακοινώνει τη μεγάλη αλλαγή ο Μίτσελ στου Ρέντη - Από αεροδρόμιο...11αδα - "Καψόνι" σε Φορτούνη!

Πώς οι μεταγραφές φέρνουν τα πάνω-κάτω και οι πρώτες αποφάσεις του κόουτς. Ο Ισπανός θέλει να δώσει απαντήσεις ακόμα και... εντός ομάδας σε όσους τον αμφισβητούν και πιστεύει πως πλέον έχει το υλικό για να πάρει το πρωτάθλημα. Τι θα αλλάξει από το επόμενο κιόλας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Σέρτζι Κανός και Ζούμερ Μπούτουτσι ανακοινώθηκαν από τον Ολυμπιακό την τελευταία της προθεσμίας για χειμερινές μεταγραφές, αλλάζοντας τα δεδομένα στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Από εκεί που διέθετε μόνο τους Γκάρι Ροντρίγκες και Γιώργο Μασούρα ως κλασικούς εξτρέμ, ο Μίτσελ έχει πλέον τέσσερις ακραίους μεσοεπιθετικούς, επιλογή που «φωνάζει» ότι τα αγωνιστικά πλάνα του θα είναι διαφοροποιημένα σε σχέση με το πρώτο μισό της σεζόν.

Όλα δείχνουν ότι στο μυαλό του Ισπανού προπονητή δεν έχει πια πρωταρχική θέση το καθιερωμένο σύστημα με τα τρία «δεκάρια» (Μπιέλ, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες), αφού προσανατολίζεται στο να παίξει περισσότερο με κλασικούς εξτρέμ. Το αν θα είναι ένας ή δύο στην ενδεκάδα θα εξαρτηθεί από τον αντίπαλο και τις ανάγκες της εκάστοτε αναμέτρησης.

Βάσει των επιλογών του Μίτσελ το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως αυτός που έχει χάσει έδαφος αναφορικά με τη μονιμοποίηση στο βασικό σχήμα είναι ο Κώστας Φορτούνης. Πράγματι ο Έλληνας άσος παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοσή του και τα τελευταία ματς που έκανε δεν ήταν ανάλογα του αγωνιστικού του ξεσπάσματος αμέσως μετά το Μουντιάλ (είχε τρία γκολ σε ισάριθμα ματς, καθώς και μία ασίστ). Γι’ αυτό άλλωστε και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο κόντρα σε Άρη και Ατρόμητο, ενώ είδε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ από τον πάγκο.

Πάντως, στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν καθόλου για τον Φορτούνη, καθώς γνωρίζουν ότι είναι λογικό να έχει σκαμπανεβάσματα από τη στιγμή που δεν έκανε προετοιμασία με την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι. Θεωρούν ότι ο… πραγματικός Φορτούνης θα «λάμψει» την επόμενη σεζόν, αφού πρώτα θα έχει δουλέψει κανονικά το καλοκαίρι. Όχι ότι φέτος δεν μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις, αλλά ίσως είναι καλύτερα για αυτόν να έρχεται από τον πάγκο και να λειτουργεί ως «gamechanger» όποτε τον χρειάζεται η ομάδα του Μίτσελ. Μάλιστα η ενίσχυση του ρόστερ και ο ανταγωνισμός μόνο καλό μπορούν να κάνουν στον διεθνή άσο!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση Ολυμπιακού για Έλληνα αμυντικό - Θέλει… Σισέ ο Μίτσελ - AEK για ελέυθερο 5 εκατομμυρίων! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags