Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Πόλεμος" πριν την Τούμπα: Απάντηση ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό - "Τοξικό κλίμα, θα ήθελαν διαιτητή τους..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-02 13:32:00

"Πόλεμος" πριν την Τούμπα: Απάντηση ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό με Σκλεναρίκοβα! - "Θέλουν διαιτητή από..."

Sportdog Team
"Πόλεμος" πριν την Τούμπα: Απάντηση ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό με Σκλεναρίκοβα! - "Θέλουν διαιτητή από..."

Χαμός στη Σούπερ Λιγκ λίγα 24ωρα πριν το μεγάλο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, με τις δύο ομάδες να βγάζουν επίσημες ανακοινώσεις για τον ορισμό του διαιτητή Ιβαν Κρούζλιακ!

Τρομερή ένταση υπάρχει στη Σούπερ Λιγκ λίγα 24ωρα πριν το πολύ σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο ορισμός του Ιβάν Κρούζλιακ προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση του Ολυμπιακού, ο οποίος εξέδωσε μάλιστα και επίσημη ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για «ψυχοπαίδι του Μίχελ»!

Ο Δικέφαλος απάντησε ωστόσο άμεσα και ειρωνικά, καθώς σημειώνει ότι «Ο υπαινιγμός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ότι ένας πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Σλοβακία θα μπορούσε να επηρεάσει έναν elite διαιτητή, είναι εξίσου αστεία με την υπόθεση ότι μια Σλοβάκα πρώην σύζυγος σημερινού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο». Προφανώς αναφέρονται στην Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, την πρώην σύζυγο του Κριστιάν Καρεμπέ!


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η πρόκληση ξεπερνάει πλέον κάθε όριο. Η επιλογή Μπένετ, Μάνταλου, Μπαλτάκου, δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς ως τώρα επιλέγουν διαιτητή έναν Σλοβάκο, τον Ιβαν Κρούζλιακ, ψυχοπαίδι του Λούμπος Μίχελ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ένα διαιτητή που στο παιχνίδι Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός έκρινε την πρόκριση κατά του Ολυμπιακού και ακολούθησε επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA.

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν δεχόμαστε τον συγκεκριμένο ορισμό και οφείλουν να τον αντικαταστήσουν άμεσα!

Καταλαβαίνουν όλοι πλέον ότι δε μιλάμε για αχρηστία του τουρίστα Μπένετ, του εργαλείου Μάνταλου ή του μπροστινού Μπαλτάκου.

Πρόκειται για ανοιχτή πρόκληση και σχέδιο της συμμορίας για να πλήξουν τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

H απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον ορισμό του διαιτητή του ντέρμπι της Τούμπας από το paokfc.gr.

Ο υπαινιγμός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ότι ένας πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Σλοβακία θα μπορούσε να επηρεάσει έναν elite διαιτητή, είναι εξίσου αστεία με την υπόθεση ότι μια Σλοβάκα πρώην σύζυγος σημερινού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο.

Δεν θα συμμετάσχουμε στην προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος, καθώς γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ίσως να ένιωθε καλύτερα αν ξαναορίζονταν οι Τρεϊμάνις-Πινέιρο ή άλλα ψυχοπαίδια του Κλατενμπεργκ.

Συμφωνήσαμε και οι δύο ΠΑΕ να οριστεί elite διαιτητής όπως και έγινε. Ευχόμαστε να μη θυμόμαστε μετά το ματς καν το όνομά του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags