Facebook Pixel Super League 2: Μπάχαλο και με τη... βούλα: Μόλις έσκασε η είδηση - Διακοπή πρωταθλήματος στη Super League 2!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-02 13:59:00

Μπάχαλο και με τη... βούλα: Μόλις έσκασε η είδηση - Διακοπή πρωταθλήματος στη Super League 2!

Sportdog Team
Μπάχαλο και με τη... βούλα: Μόλις έσκασε η είδηση - Διακοπή πρωταθλήματος στη Super League 2!

Οι ομάδες αποφάσισαν ομόφωνα να πάνε σε "λουκέτο"! Διαβάστε τους λόγους.

Την απόφαση να διακοπεί το πρωτάθλημα της Super League 2 πήραν ομόφωνα οι ομάδες της Λίγκας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το "ψαλίδι" από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στα χρήματα από το Στοίχημα!

Από την Τετάρτη (1/2) οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της δεύτερης κατηγορίας είχαν ενημερώσει για την πρόθεσή τους αυτή και σήμερα, στο διοικητικό συμβούλιο της Super League 2, αποφασίστηκε να μπει οριστικά "λουκέτο" στο πρωτάθλημα, αφού άπαντες συμφώνησαν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να δεχθούν περικοπές σε σχέση με όσα έλαβαν την περσινή σεζόν και αντιστοιχούσαν σε 250 χιλιάδες ευρώ για κάθε ομάδα.

Θυμίζουμε, η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού να μοιραστούν, τελικά, οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου 1,7 εκατ. ευρώ από το Στοίχημα, έχει προκαλέσει οργή και απόγνωση στους συλλόγους, καθώς η συντριπτική τους πλειοψηφία με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται σε οικονομικό μαρασμό.

Οι παράγοντες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας βρίσκονται στα... κάγκελα, καθώς είδαν εν μία νυκτί τα 5,1 εκατ. ευρώ που επρόκειτο να μοιραστούν οι 24 ΠΑΕ (Απόλλων Λάρισας, Ηρόδοτος βρίσκονταν εκτός χρηματοδότησης λόγω μη αδειοδότησης, όπως και οι Β ομάδες των Big4), να γίνονται μόλις 1,7 εκατ. ευρώ, ήτοι 70.000 ευρώ για κάθε μία. 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags