Facebook Pixel "Κόλπο γκρόσο" Μπότο με βαρύ φορ από La Liga - Ο… Χασάν του ΠΑΟΚ - Συμπαίκτες στην Πορτογαλία!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-02 21:22:00

"Κόλπο γκρόσο" Μπότο με βαρύ φορ από La Liga - Ο… Χασάν του ΠΑΟΚ - Συμπαίκτες στην Πορτογαλία!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Κόλπο γκρόσο" Μπότο με βαρύ φορ από La Liga - Ο… Χασάν του ΠΑΟΚ - Συμπαίκτες στην Πορτογαλία!

Ο παίκτης που ζήτησε ο Λουτσέσκου και οι συζητήσεις στο... παρά πέντε. Ποιον επιθετικό προσπάθησε να φέρει ο Δικέφαλος στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, η κοινή παρουσία του με τον Αιγύπτιο στην Μπράγκα και τα εντυπωσιακά στατιστικά του.

Ο "Ευαγγελιστής" έχει ... κέφια κι αποκαλύπτει τον Πορτογάλο φορ που παίζει στην La Liga και προσπάθησε να πάρει στην deadline day ο ΠΑΟΚ. Πρώην συμπαίκτης του Χασάν αλλά που έβαζε τα διπλά γκολ από τον Αιγύπτιο...

O Λουτσέσκου λοιπόν ήταν αυτός που επέμενε περισσότερο να αποκτηθεί τον Γενάρη και ψηλό σέντερ φορ, για μπακ απ του Νέλσον Ολιβέϊρα (αφού ο Μπράντον Τόμμας, κακά τα ψέμματα, δεν είναι στραικερ).

Οι δυο βασικοί υποψήφιοι για την θέση (Λάριν ο ένας) "τελείωσαν" πριν από τις 25 Ιανουαρίου ενώ προς το φινάλε του παζαριού, ο Ζοσέ Μπότο πάλεψε το Ιταλού Μπονατσόλι που τελικά δεν ήθελε να έρθει στην Super League και της εναλλακτικής του που έπαιζε στην Ιβηρική.

Η στήλη έμαθε πως επρόκειτο για τον Ντιέγκο Σόουζα, τον 33χρονο Βραζιλιανο-Πορτογάλο  (1,89 μ. ύψος) φουνταριστό που παίζει (αναπληρωματικός) στην LaLiga με την Αλμερία. Με καριέρα στην Μπράγκα και δυνατή πώληση (5,5 εκατ.) στην Κίνα το 2019 (μετά έπαιξε δανεικός σε Μπενφίκα και στην Φαμαλικάο του... Ζόρζε Μέντες), ο Ντιέγκο Σόουζα την περασμένη σεζόν ήταν κομβικός (6 γκολ/5ασίστ) στην άνοδο της Αλμερία στην La Liga. Αυτό, λοιπόν, ήταν το "βαρύ" φορ που προσπάθησε ο Μπότο να φέρει στον ΠΑΟΚ την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου αλλά δεν προλάβαιναν!

Κάποιοι στην Τούμπα πίστευαν άλλωστε πως ο Ντιέγκο Σόουζα θα μπορούσε να αποδειχθεί ο... Χασάν του ΠΑΟΚ!!! Αλλωστε έχουν συνυπάρξει οι δυο τους στην Μπράγκα την σεζόν 2017 -18. Με τον Σόουζα τότε να βάζει περισσότερα γκολ απο τον Αιγύπτιο σε λιγότερα ματς!!! Συγκεκριμένα, είχε απολογισμό  27 συμμετοχές  - 12 γκολ ενώ ο Χασάν 37/6!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η πιάτσα" για τον Χριστοδουλόπουλο - Φήμες για... βόμβα σε μεγάλη ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags