Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τεράστια πρόταση στον ΠΑΟΚ - 10 εκατομμύρια στα γραφεία της Τούμπας - Αποφάσισε ο Σαββίδης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-03 20:30:00

Τεράστια πρόταση στον ΠΑΟΚ - 10 εκατομμύρια στα γραφεία της Τούμπας - Αποφάσισε ο Σαββίδης!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τεράστια πρόταση στον ΠΑΟΚ - 10 εκατομμύρια στα γραφεία της Τούμπας - Αποφάσισε ο Σαββίδης!

Τα χρήματα είναι πάρα πολλά και στη Θεσσαλονίκη... τρίβουν τα χέρια τους. Για ποιον παίκτη έσκασε μεγάλη προσφορά από το εξωτερικό, τι απάντησε ο Ιβάν και γιατί πιστεύουν ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν ενδιαφερόμενοι με μεγαλύτερα πορτοφόλια.

Σε καλό κλίμα συνεχίζει ο ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο τη σεζόν, καθώς μπορεί η αγωνιστική περίοδος να μην άρχισε καλά αλλά ήταν δεδομένο ότι ο Λουτσέσκου δεν θα επέτρεπε να πάει χαμένη η χρονιά.

Πέρα από τα αγωνιστικά κέρδη της ομάδας, που έχει βρεθεί ξανά σε καλή απόσταση από την κορυφή ενώ συνεχίζει δυνατά και στο Κύπελλο, στον Δικέφαλο χαμογελούν και την περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια - Και έχουν κάθε λόγο.

Γιατί ο νεαρός άσος βγάζει μάτια στα παιχνίδια του συλλόγου, δίνει λύσεις όπου του ζητήσει ο Λουτσέσκου και, κυρίως, δείχνει διαρκώς να εμπλουτίζει το ρεπερτόριό του. Δηλαδή και βοηθάει την ομάδα του να πετυχαίνει τους στόχους της αλλά και εξελίσσεται ατομικά, ακριβώς μέσα από τα παιχνίδια που συμμετέχει.

Κι εδώ, δίχως άλλο, θα υποστήριζε κάποιος ότι ο Κωνστανέλιας είναι το νέο wonderkid του ΠΑΟΚ, καθώς ο νεαρός άσος δείχνει ότι έχει potential και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του από ομάδες του εξωτερικού.

Μόνο τυχαία, άλλωστε, δεν είναι η πληροφορία που έχει φτάσει στα αυτιά τού sportdog από τη Θεσσαλονίκη, καθώς πριν από λίγο καιρό έφτασε πρόταση από κλαμπ του εξωτερικού ύψους 10+ εκατ ευρώ και απορρίφθηκε!

Η πρόταση ήταν λίγο πάνω από τα 10 εκατ. (όχι 13-14, για παράδειγμα), παρόλα αυτά οι Θεσσαλονικείς ήταν αρνητικοί για την παραχώρησή του! Ακριβώς γιατί βλέπουν ότι ο νεαρός άσος αν μείνει για μία-δύο σεζόν ακόμα στην ομάδα, ειδικά αν ο Δικέφαλος βρεθεί ξανά σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μπορεί να αυξήσει κατά πολύ την αξία του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Deal 18 εκατομμυρίων χάλασε τη μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟΚ - "Χουνέρι" Μουρίνιο στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags