Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μπακασέτας και Σιώπης "μέσα" στο μεγάλο deal του Ολυμπιακού - Ξεκινούν συζητήσεις, πολλά τα λεφτά!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-03 21:52:00

Μπακασέτας και Σιώπης "μέσα" στο μεγάλο deal του Ολυμπιακού - Ξεκινούν συζητήσεις, πολλά τα λεφτά!

του Γιώργου Κτενά
Μπακασέτας και Σιώπης "μέσα" στο μεγάλο deal του Ολυμπιακού - Ξεκινούν συζητήσεις, πολλά τα λεφτά!

Οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν "χρυσή" συμφωνία τα επόμενα 24ωρα! Μπορεί η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα να έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο στην Τουρκία υπάρχουν ακόμα λίγες και στο Λιμάνι διαπραγμεύτονται για μία πώληση με πολλά εκατομμύρια.

Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για την απόκτηση του Γιώργο Μασούρα φαίνεται ότι έχει επανέλθει στο προσκήνιο, καθώς δεδομένα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του τουρκικού συλλόγου.

Πριν από 2 χρόνια είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες μέχρι το καλοκαίρι του 2024, άρα είναι γερά δεμένος για τον επόμενο 1,5 χρόνο, παρόλα αυτά στα 29 του χρόνια είναι η καλύτερη εποχή (αν το αποφασίσει ο Ολυμπιακός να τον παραχωρήσει!) για να δοκιμάσει και σε άλλο πρωτάθλημα. Γιατί αλλιώτικα μένει και γίνεται σημαία.

Υπάρχει ενδιαφέρον από την Τουρκία και το θέμα ακόμα δεν έχει κλείσει, αφού η μεταγραφική περίοδος στους γείτονες παραμένει ανοιχτή. Ωστόσο, οι Πειραιώτες για να μπουν σε διαδικασία να τον παραχωρήσουν θα πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένα νούμερα στη συζήτηση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρήσουν βασικό ποδοσφαιριστή τους για ποσό κάτω από τα 6-7 εκατ. ευρώ.

Προσοχή εδώ! Δεν είναι αυτή η τιμή του Μασούρα, αλλά το status των μεταγραφών που έχουν οι πρωταθλητές για βασικούς ποδοσφαιριστές! Η τιμή του Γιώργου μπορεί να περάσει τα 7-8 εκατ. αλλά αυτό είναι σίγουρα το ελάχιστο που θα συζητούσαν οι Πειραιώτες για να παραχωρήσουν οποιονδήποτε βασικό παίκτη.

Το status του, δηλαδή, είναι συγκεκριμένο και καλό θα είναι να μην κάνουν τον κόπο όσοι δεν έχουν διάθεση να προσφέρουν τέτοιο ποσό. Μπορεί/θέλει/καίγεται όμως η Τράμπζονσπορ να δώσει τέτοιο ποσό; Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Κούλη, που γνωρίζει άριστα το τουρκικό ποδόσφαιρο, για να μάθουμε τι πραγματικά ισχύει.

"Θέλει εξτρέμ η Τράμπζονσπορ αλλά δεν καίγεται να πάρει κάποιον για βασικό. Πίσω έχει θέμα περισσότερο, όχι μπροστά. Αλλά για τον Μασούρα συγκεκριμένα, επειδή στην ομάδα βρίσκονται και οι Μπακασέτας και Σιώπης, μπορεί να τρέξουν το θέμα", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφός και πρόσθεσε για το αν μπορεί να δώσει τα 6 εκατ. ευρώ που ζητούν μίνιμουμ οι Πειραιώτες: "Πολλά είναι για να τα δώσει, αλλά αφού πήρε κι άλλον εξτρέμ ο Ολυμπιακός θα μειωθεί ο χρόνος του Μασούρα στο βασικό σχήμα. Οπότε από τη στιγμή που θα πέσει ο χρόνος συμμετοχής, μοιραία μπορεί να πέσουν και οι απαιτήσεις της ομάδας".

Πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως στο Λιμάνι πλέον δεν θα ήταν αρνητικοί ακόμα και σε μία πρόταση για δανεισμό, με υποχρεωτική και υψηλή οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει μεταγραφή μετά την Τούμπα - "Δώρο" Μαρινάκη σε Μίτσελ - Αυτόν φέρνει για να πάρει πρωτάθλημα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags