Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ευρωπαϊκό μεγαθήριο θέλει Τζίμα - Πριμ από αντίπαλο σε ελληνική ομάδα - Άδεια Μελισσανίδη για Λιβάι
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-04 17:25:00

Ευρωπαϊκό μεγαθήριο θέλει Τζίμα - Πριμ από αντίπαλο σε ελληνική ομάδα - Άδεια Μελισσανίδη για Λιβάι

Οι Μιχείες
Ευρωπαϊκό μεγαθήριο θέλει Τζίμα - Πριμ από αντίπαλο σε ελληνική ομάδα - Άδεια Μελισσανίδη για Λιβάι

Σαββίδης και Μελισσανίδης περιμένουν δύο πολύ μεγάλες πωλήσεις! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει ποιος κορυφαίος σύλλογος παρακολουθεί στενά τον επιθετικό του ΠΑΟΚ και ετοιμάζει πρόταση για το καλοκαίρι, παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις τον Γκαρσία και αναλύει από πού θα έρθουν τα 12 εκατομμύρια, ενώ ρίχνει και μία... βόμβα για τη φημολογία που κυκλοφορεί στη Super League.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Τρία πολύ δυνατά και ιντριγκαδόρικα παρασκήνια, που θα σηκώσουν ...πολλή σκόνη και θα συζητηθούν, "φιλοξενεί" η σημερινή στήλη

ΤΖΙΜΑΣ: κάποιοι λένε πως για... χάρη του δεν αποκτήθηκε σέντερ φορ τον Γενάρη, παρότι είχε ζητήσει τέτοια ενίσχυση ο Λουτσέσκου. Μπορεί ο 17χρονος φορ να είναι ανώτερος του Τζόλη, όντως το next best thing του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά την τρέχουσα σεζόν και σε μια ομάδα που είναι μέσα στους υψηλούς στόχους της, ο Ρουμάνος τεχνικός πολύ δύσκολα θα εμπιστευθεί και θα δώσει σοβαρό χρόνο συμμετοχής στον Στέφανο Τζίμα. Αυτή είναι η αλήθεια... Απο εκεί και πέρα, μπορεί να γράφτηκε για την πρόταση της Μπριζ αλλά και το επίσημο ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για τον "wonderkid" του "δικεφάλου", υπάρχει όμως, άλλη ιταλική ομάδα κι απο τα κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη, που τον σκανάρει συστηματικά και είναι πάρα πολύ πιθανό να έρθει με καλοκαιρινή πρόταση για να αγοράσει τον Τζίμα! Ο λόγος για την Μίλαν!!! Με τους "ροσονέρι" να  έχουν κάνει... Παγκράτι - Κολιάτσου την διαδρομή Μιλάνο - Ελλάδα. Κάτι τέτοιο άλλωστε λένε στην Ιταλία... Όσον αφορά στον ατζέντη του Τζίμα, είναι ο Θεόφιλος Καρασαββίδης.

 

RUMOR: κυκλοφορεί σε διαφορετικά (και... χρωματικά) ποδοσφαιρικά στέκια, για ματς της Super League που έγινε τον Γενάρη. Κι αφορά μεγάλο πρίμ που υποσχέθηκαν στην γηπεδούχο ομάδα για να κόψει βαθμούς απο Μπιγκοφοράτη που ήταν φιλοξενούμενη. Το εν λόγω rumors θέλει το πριμ να ήταν 400.000 σε περίπτωση νίκης και 300.000 για την ισοπαλία. Εξ ου άλλωστε και οι γηπεδούχοι ήταν σε... πολεμικό mood.

ΛΙΒΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ: δεδομένα ενδιαφέρει και τον τσεκάρουν συστηματικά Βιγιαρεάλ και Βόλφσμπουργκ (μεταξύ άλλων κλαμπ). Εστιάζω σε αυτές τις δυο γιατί: πρώτον, προφανώς και με άδεια Μελισσανίδη (για το καλοκαίρι), τον δουλεύει στις εν λόγω ομάδες μεγάλο μανατζερικό Γραφείο της κεντρικής Ευρώπης. Και δεύτερον πρόσφατα, μέσα στον Γενάρη, απεσταλμένοι της Βιγιαρεάλ (κόντρα στον Άρη) και της Βόλφσμπουργκ (στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό) πήγαν στην OPAP Arena Αγιά Σοφιά και τον "σκάναραν". Επίσης, τόσο η γερμανική όσο και η ισπανική ομάδα είναι από αυτές που - εφόσον αποφασίσουν να τον διεκδικήσουν και να κάνουν πρόταση -  μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις της ΑΕΚ (πάνω από 12.000.000 ευρώ). Τέλος, είναι η πάση αλήθεια, πως ο Λιβάι Γκαρσία έχει το στυλ του επιθετικού (παίζει και στα άκρα και φουνταριστός) που ψάχνουν/θέλουν οι "ασπιρίνες" και το "κίτρινό υποβρύχιο". Για αυτό και τον έχουν...προκρίνει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η πιάτσα" για τον Χριστοδουλόπουλο - Φήμες για... βόμβα σε μεγάλη ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags