Facebook Pixel Ιωνικός - Άρης: Ψυχωμένος Ιωνικός έκανε τη ζημιά στον Άρη - Κίνδυνος να μείνει εκτός πλέι οφ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-04 20:55:00

Ψυχωμένος Ιωνικός έκανε τη ζημιά στον Άρη - Κίνδυνος να μείνει εκτός πλέι οφ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ψυχωμένος Ιωνικός έκανε τη ζημιά στον Άρη - Κίνδυνος να μείνει εκτός πλέι οφ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκη ανάσα για την ομάδα της Νίκαιας, δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, ενώ ο Άρης αρχίζει να κινδυνεύει ακόμη και για την 6η θέση.

Ο Ιωνικός κέρδισε με 1-0 τον Άρη χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Λοβέρα, το οποίο είχε κάνει ο Κουέστα στον Σεμπά! Ο Άρης παρά το γκολ που δέχθηκε προσπάθησε να γίνει απειλητικός, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Γκρέι να είναι ξανά μοιραίος, μιας και έχασε τετ α τετ με τον Χουτεσιώτη να του λέει όχι!

Ο Ιωνικός με το συγκεκριμένο τρίποντο πήρε μια ακόμη βαθμολογική ανάσα, μιας και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενή του νίκη και έτσι έφτασε στους 14 βαθμούς, έχοντας 1 παραπάνω από Λεβαδειακό και 2 από Λαμία, οι οποίοι ωστόσο έχουν ένα ματς λιγότερο. Από την άλλη ο Άρης βλέπει τον στόχο της τετράδας να χάνεται οριστικά, μιας και έφτασε τις 2 σερί ήττες και είναι στο -11 από τον 4ο Ολυμπιακό και ενώ έχει ένα ματς περισσότερο. Πλέον απλά είναι στο +2 από τον έκτο Βόλο και στο +6 από τον 7ο Ατρόμητο!

Το ματς

 

Ο αγώνας ξεκίνησε χωρίς κάποια μεγάλη φάση στα πρώτοα 10΄, με τον Ντουκουρέ να βγαίνει νοκ άουτ νωρίς στην αναμέτρηση και τον Γκαρσία να περνάει στη θέση του στο 11΄. Η πρώτη απειλή για τον Άρη ήρθε στο 19΄ με ένα μακρινό σουτ του Ιτούρμπε που δεν δυσκόλεψε καθόλου τον Χουτεσιώτη. Όμως στο 23΄ ο Άρης έχασε μια πιο μεγάλη ευκαιρία με τον Γκρέι να βρίσκει τον Ουντουμπάτζο, ο οποίος έκανε σουτ γλιστρώντας, ωστόσο ο Χουτεσιώτης έκανε εντυπωσιακή απόκρουση, με τον διαιτητή να δίνει όμως άουτ. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους οι Ιτούρμπε και Γκρέι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν εξ επαφής, με αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να ολοκληρωθεί δίχως τέρματα. Ο ιωνικός προσπάθησε να αυξήσει την ένταση του στο δεύτερο μέρος και ο Μάντζης έπιασε ένα σουτ χωρίς να γίνει απειλητικός στο 48΄. Πάντως, ο Ιωνικός κατάφερε και κέρδισε πέναλτι στο 59΄, μιας και ο Κουέστα ανέτρεψε τον Σεμπά και ο Λοβέρα έκανε το 1-0, μιας και ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Το γκολ μπήκε στο 61΄.

 

Ο Άρης παρά το γκολ που δέχθηκε προσπάθησε άμεσα να ισοφαρίσει. Στο 64΄ ο Μαζικού τροφοδότησε τον Φαμπιάνο, ο οποίος πήγε να σκοράρει με κεφαλιά, ωστόσο επενέβη ο Ρομαό. Το γκολ του Ιωνικού, γενικότερα άναψε αρκετά την ένταση της αναμέτρσης. Στο 66΄ ο Άρης έχασε νέα ευκαιρία, με τον Γκρέι να μην μπορεί να κερδίσει σε τετ α τετ τον Χουτεσιώτη. Στο 79΄ ο Άρης διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Μύγα, ωστόσο δεν φαίνεται να υπήρξε παράβαση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags