Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Έδωσε σύνθημα νίκης ο Λουτσέσκου - "Πάντα δύσκολος ο Ολυμπιακός, με ό,τι πρεσβεύει..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-04 22:33:00

Έδωσε σύνθημα νίκης ο Λουτσέσκου - "Πάντα δύσκολος ο Ολυμπιακός, με ό,τι πρεσβεύει..."

Sportdog Team
Έδωσε σύνθημα νίκης ο Λουτσέσκου - "Πάντα δύσκολος ο Ολυμπιακός, με ό,τι πρεσβεύει..."

Δεν παρέλειψε να μιλήσει για το μεγάλο ντέρμπι ο Ρουμάνος κόουτς κάνοντας δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στα στοιχεία που θα το κρίνουν, ενώ μίλησε με καλά λόγια για την ποιότητα των Ερυθρολεύκων.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν μια καλή εβδομάδα. Είχαμε και το γεύμα από τον Βιεϊρίνια για τα γενέθλιά του, που ήταν κάτι χρήσιμο για την ομάδα πέρα από τις προπονήσεις που δουλέψαμε καλά. Είχαμε παραπάνω χρόνο να προπονηθούμε σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες. Πιστεύω πως είμαστε πολύ καλά», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Nova o 53χρονος κόουτς των «ασπρόμαυρων» για να προσθέσει: «Αλλά το πιο σημαντικό είναι αυτό που θα δούμε στο γήπεδο. Εμείς έχουμε αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο και αποκλειστικά σε αυτό και όχι σε οτιδήποτε πολεμικό που μπορεί να σκέφτονται άλλοι. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες με καλούς ποδοσφαιριστές».

Για τη σημασία του παιχνιδιού: «Εμείς είμαστε αφοσιωμένοι στο επόμενο ματς και αυτό κάνουμε πάντα. Δεν σκεφτόμαστε ούτε τα play-off, ούτε κάτι άλλο που δεν αφορά το επόμενο ματς. Και όπως έχω πει και στο παρελθόν, είμαστε ένα νέο γκρουπ που ετοιμάζεται και για την επόμενη σεζόν. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, κοιτάμε να απολαύσουμε το κάθε ματς. Το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε σαφώς και είναι ένα τεστ για το πού βρισκόμαστε αλλά ο στόχος μας δεν αλλάζει, παιχνίδι με το παιχνίδι θα πάμε ως το τέλος»

Για τα στοιχεία που μπορούν να κρίνουν το ματς: «Πολλά πράγματα. Και οι δυο ομάδες αρέσκονται να παίζουν με τη μπάλα και να έχουν τον έλεγχο του αγώνα. Πρέπει να είμαστε καλά οργανωμένοι με ή χωρίς τη μπάλα. Επίσης η ταχύτητα στις αποφάσεις μας όταν θα έχουμε ή δεν θα έχουμε τη μπάλα».

Για την άποψή του περί του Ολυμπιακού: «Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για τον αντίπαλο. Έχει έμπειρους παίκτες και έμπειρο προπονητή. Πάντα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος με ό,τι αυτό μπορεί να πρεσβεύει εντός ή εκτός γηπέδου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν με ξεγελά ο ΠΑΟΚ! Σαν... πόλεμος Ελλάς-Τουρκία στην Τούμπα - Πέτσινο πέναλτι στη Λεωφόρο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags