Facebook Pixel Super League - Καιρός: Πώς επηρεάζει η "Barbara" τη SL - Τι θα γίνει με το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Η πρόβλεψη για Αθήνα
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-05 11:45:00

Πώς επηρεάζει η "Barbara" τη SL - Τι θα γίνει με το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Η πρόβλεψη για Αθήνα

Sportdog Team
Πώς επηρεάζει η "Barbara" τη SL - Τι θα γίνει με το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Η πρόβλεψη για Αθήνα

Η κακοκαιρία "Barbara" έχει πλήξει για τα καλά όλη την Ελλάδα, με το ενδιαφέρον ποδοσφαιρικά να επικεντρώνεται στα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, Ατρόμητου-ΑΕΚ και Παναθηναϊκού-Λαμία, για το αν τελικά θα επηρεαστούν από τις καιρικές συνθήκες.

Super League - Καιρός: Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα, να ξεχωρίζει.

Φυσικά, η κακοκαιρία "Barbara" που πλήττει, ήδη, σχεδόν όλη τη χώρα με χιονοπτώσεις και βροχές, αφορά άμεσα τα παιχνίδια της Super League και για το αν τελικά θα επηρεαστεί ή όχι η διεξαγωγή τους.

 

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ και τα δελτία καιρού, όσον αφορά στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ο καιρός στη Θεσσαλονίκη αναμένεται πολύ κρύος, ωστόσο δεν αναμένεται να πέσει χιόνι, οπότε δεν θα υπάρξει θέμα με την τέλεση του αγώνα.

Αναφορικά με τα ματς Ατρόμητου-ΑΕΚ και Παναθηναϊκού-Λαμίας στο κέντρο της Αθήνας, όπως προκύπτει, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν παρατηρείται κάποιο πρόβλημα με την διεξαγωγή τόσο στο Περιστέρι, όσο και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς και χιόνι να πέσει, το πιθανότερο είναι να μην το στρώσει.

Φυσικά, όλα αυτά με πάσα επιφύλαξη, καθώς ο καιρός μπορεί να αλλάξει άρδην προς το χειρότερο, με τα δελτία της ΕΜΥ να έχουν ενημερώσει ότι από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επιδεινωθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χωρίς τη μαγκιά Μελισσανίδη η ΑΕΚ - Θα κλατάρουν ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - Τέλειωσε για τον Ολυμπιακό..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags