Facebook Pixel Ατρόμητος - ΑΕΚ: Οριστική αναβολή στο Περιστέρι για τα δοκάρια - Δεν παίζουν αύριο - Στα δικαστήρια ο νικητής (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-05 18:17:00

Aναβολή στο Περιστέρι για τα δοκάρια - Ένσταση από την ΑΕΚ - "Στα δικαστήρια ο νικητής" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Aναβολή στο Περιστέρι για τα δοκάρια - Ένσταση από την ΑΕΚ - "Στα δικαστήρια ο νικητής" (ΦΩΤΟ)

Τινάζεται στον αέρα το πρωτάθλημα μετά την ματαίωση της αναμέτρησης του Ατρομήτου με την ΑΕΚ, το οποίο δεν διεξήχθη λόγω της απόστασης του οριζόντιου δοκαριού από το έδαφος. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, για την τύχη της αναμέτρησης θα αποφασίσει ο Αθλητικός δικαστής.

Αναβλήθηκε οριστικά η αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ, καθώς από την Ένωση κατήγγειλαν πριν την σέντρα πως είναι σε λάθος ύψος τα δοκάρια.

Συγκεκριμένα, κατά την καθιερωμένη βόλτα των ανθρώπων της Ένωσης στο γήπεδο, παρατήρησαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το σημείο που βρίσκεται η μία εστία του γηπέδου.  Αμέσως κλήθηκαν οι αρμόδιοι και αφού μέτρησαν είδαν πως υπάρχει απόκλιση πέντε με επτά εκατοστών (πιο χαμηλή) αντίστοιχα στη θέση της μίας εστίας του γηπέδου.

Ο διαιτητής ζήτησε να γίνουν προσπάθειες μέχρι τις 18.00 να διορθωθεί το πρόβλημα με το ύψος και στις δύο εστίες και περίπου μισή ώρα μετά επέστρεψε με τη μεζούρα. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν από τον Ατρόμητο, οι μετρήσεις έδειξαν ότι σε 6/7 σημεία υπήρχε το σωστό ύψος και ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική αναβολή.

 

Η ΑΕΚ βάσει κανονισμού κατέθεσε ένσταση μέσω του αρχηγού, Σέρχιου Αραούχο, ο οποίος σημείωσε ότι είναι αντικανονικές διαστάσεις και στις δύο εστίες με διαφορά 4 και 7 εκατοστών. Κατόπιν σημειώθηκε ότι μετρήθηκε και από τους διαιτητές, οι οποίες διαπίστωσαν, ότι το αίτημα της Ένωσης έστεκε και όντως οι διαστάσεις ήταν αντικανονικές.

Δεν θα οριστεί το παιχνίδι σε άλλη ημερομηνία, αλλά η τύχη του θα κριθεί στα δικαστήρια!

 

**** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χωρίς τη μαγκιά Μελισσανίδη η ΑΕΚ - Θα κλατάρουν ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - Τέλειωσε για τον Ολυμπιακό..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags