Facebook Pixel Ατρόμητος - ΑΕΚ: Βόμβα από Σπανό για την αναβολή- "Μίλησα με Μελισσανίδη και μου είπε ότι θέλει... πρωτάθλημα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-05 22:41:00

Βόμβα από Σπανό για την αναβολή- "Μίλησα με Μελισσανίδη και μου είπε ότι θέλει... πρωτάθλημα"!

Sportdog Team
Βόμβα από Σπανό για την αναβολή- "Μίλησα με Μελισσανίδη και μου είπε ότι θέλει... πρωτάθλημα"!

Αποκάλυψη που βάζει... φωτιές από τον πρόεδρο του Ατρομήτου ο οποίος αναφέρθηκε στην εκπομπή του Open Total Football για την συνομιλία που είχε με τον ιδιοκτήτη της Ένωσης.

Γιώργος Σπανός: Ακόμα μια σημαντική αποκάλυψη από τον πρόεδρο του Ατρομήτου σχετικά με όσα έγιναν κατά τη διάρκεια των συνομιλιών για το αν θα αρχίσει ή όχι η αναμέτρηση με την ΑΕΚ, με τον ίδιο να τονίζει ότι μίλησε την ώρα των διαβουλεύσεων με τον μεγαλομέτοχο της Ένωσης  που του απάντησε πως "θέλω το τρίποντο για να πάρω το πρωτάθλημα".

«Είχα τηλεφωνική συνομιλία με τον κύριο Μελισσανίδη. Του είπα ελάτε να παίξουμε το παιχνίδι. Μου είπε πως πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι για να πάρει το πρωτάθλημα. Πρέπει να περάσει από το Περιστέρι για να πάρει το πρωτάθλημα. Του είπα πως ξέρω ως ΑΕΚ πρεσβεύεις κάτι άλλο και μία άλλη φιλοσοφία, που έχει δείξει στο παρελθόν. Ο απώτερος σκοπός της ΑΕΚ ήταν να μην παίξει και πίεσαν τον διαιτητή προς αυτή την κατεύθυνση», είπε ο Γιώργος Σπανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Σπανού για ΑΕΚ: "Αστείο να θέλει το ματς στα χαρτιά για 1.5 εκ. - Νοθεία στο πρωτάθλημα"!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags