Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Σκασμένος ο Λουτσέσκου με την ισοπαλία με Ολυμπιακό - Αυτό να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ - "Όταν είσαι εγωιστής..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-05 23:54:00

Σκασμένος ο Λουτσέσκου με την ισοπαλία με Ολυμπιακό - Αυτό να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ - "Όταν είσαι εγωιστής..."

Sportdog Team
Σκασμένος ο Λουτσέσκου με την ισοπαλία με Ολυμπιακό - Αυτό να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ - "Όταν είσαι εγωιστής..."

Χωρίς όρεξη για πολλές κουβέντες εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ρουμάνο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σημειώνοντας ότι η ομάδα του εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών και δεν άξιζε να κερδίσει.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Εμφανώς δυσαρεστημένος από την διαχείριση που έκανε η ομάδα του, τόσο στην τελική προσπάθεια, όσο και στο καθαρό μυαλό εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι δεν άξιζαν να κερδίσουν, ενώ κατέληξε πως όλα αυτά προκύπτουν από την έλλειψη ωριμότητας. 

Για την εμφάνιση του Πασχαλάκη και τις ενέργειες του ΠΑΟΚ: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο, η άποψη μου είναι πως δεν αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Γιατί όταν είσαι εγωιστής, δεν αξίζεις να κερδίσεις. Σήμερα πετάξαμε μια τεράστια προσπάθεια. Όταν φτάνουμε στην αντίπαλη εστία και αντί να δώσουμε την μπάλα στον καλύτερο προωθημένο παίκτη κοιτάμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό ή νούμερα, δεν το αξίζαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε από αυτό».

Για το από που προκύπτουν αυτά τα φαινόμενα: «Αυτά προκύπτουν από την έλλειψη ωριμότητας», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο πρωτάθλημα με την αναβολή στο Περιστέρι - Μπορούν να κάνουν ένσταση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags