Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αϊτόρ: Πυροδότησε τη "βόμβα" Αϊτόρ ο ΠΑΟ - Το μυθικό συμβόλαιο που κράτησε τον Ισπανό στα πράσινα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-05 23:55:00

Πυροδότησε τη "βόμβα" Αϊτόρ ο ΠΑΟ - Το μυθικό συμβόλαιο που κράτησε τον Ισπανό στα πράσινα!

Πυροδότησε τη "βόμβα" Αϊτόρ ο ΠΑΟ - Το μυθικό συμβόλαιο που κράτησε τον Ισπανό στα πράσινα!

Όλο το ρεπορτάζ για τη συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αϊτόρ μέχρι το 2026!

Παναθηναϊκός - Αϊτόρ: Σε πλήρη συμφωνία με τον Αϊτόρ για νέο τριετές συμβόλαιο έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός, όπως επιβεβαιώθηκε και στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής. Οι πληροφορίες του Sportdog αναφέρουν ότι το deal είχε ουσιαστικά "κλειδώσει" τα δύο τελευταία 24ωρα, με τον Ισπανό να δίνει τα χέρια με την ΠΑΕ μέχρι το 2026!

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος μέχρι να υποστεί τη ρήξη χιαστών, θα είναι ηγεμονικό. Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πάγιες αποδοχές του ετησίως θα προσεγγίζουν τις 850 χιλ. ευρώ, ενώ με τα μπόνους το νούμερο αυτό μπορεί να προσεγγίσει μέχρι και το 1 εκατ. ευρώ το χρόνο! Μιλάμε για απίστευτη αναβάθμιση, αν αναλογιστούμε ότι ο παίκτης αμειβόταν μέχρι πρότινος με λιγότερο από 350 χιλ. ευρώ ετήσιες καθαρές απολαβές.

Όσο πρόλαβε ν' αγωνιστεί τη φετινή σεζόν, ο Αϊτόρ είχε το απίστευτο σερί με 8 γκολ και 2 ασίστ σε 11 συμμετοχές, όντας μακράν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όχι μόνο του Παναθηναϊκού, αλλά συνολικά της Super League. Είναι σημαντικό επίσης να αναφέρουμε, ότι ο 26χρονος εξτρέμ επέλεξε τους Πράσινους από τις πολλές επιλογές που είχε, όχι μάλιστα μόνο από το εξωτερικό (περισσότερα γι' αυτό σε αυριανό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sportdog).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags