Facebook Pixel Ατρόμητος - ΑΕΚ: Σπανός - "Ο Μελισσανίδης μου είπε ότι... - Δεν ήθελε να παίξει η ΑΕΚ - Είδατε τι έγινε στη φυσούνα"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 01:00:00

Σπανός: "Ο Μελισσανίδης μου είπε ότι... - Δεν ήθελε να παίξει η ΑΕΚ - Είδατε τι έγινε στη φυσούνα"!

Sportdog Team
Σπανός: "Ο Μελισσανίδης μου είπε ότι... - Δεν ήθελε να παίξει η ΑΕΚ - Είδατε τι έγινε στη φυσούνα"!

Νέα αποκάλυψη για την επικοινωνία του με τον ιδιοκτήτη της Ένωσης, αλλά και για όσα έγιναν πριν και μετά τη μέτρηση του δοκαριού στο Περιστέρι.

Ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου μιλώντας στο MEGA το βράδυ της Κυριακής επιβεβαίωσε την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τόνισε πως του είπε ότι θέλει να πάρει τους βαθμούς για να πάρει το πρωτάθλημα και σημείωσε πως άνθρωποι της ΑΕΚ άσκησαν πίεση στον διαιτητή για να μη γίνει η αναμέτρηση

Αναλυτικά όσα είπε:

"Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Μελισσανίδη και του ζήτησα να αποσύρουν την ένσταση και να βγουν οι δύο ομάδες να παίξουν στο γήπεδο. Και μου είπε ότι εγώ θέλω να πάρω το παιχνίδι, γιατί αν περάσω από το Περιστέρι θα πάρω το πρωτάθλημα.

Ο διαιτητής έγραψε ότι μέτρησε σε τέσσερα σημεία την εστία και ότι σε δύο σημεία η απόσταση ήταν 2.44 και σε ένα άλλο σημείο υπήρχε απόκλιση 1.5 πόντος. Σε δύο σημεία υπήρχε πρόβλημα, σε άλλα δύο ήταν κανονικά.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ πήγαν στον διαιτητή κι έκαναν την συγκεκριμένη καταγγελία, ότι το ένα τέρμα υπολειπόταν σε κάποιους πόντους.

Εμείς κάναμε τις εργασίες που έπρεπε και ο διαιτητής έπρεπε να ξεκινήσει το παιχνίδι ως όφειλε. Δέχθηκε πιέσεις και η ΑΕΚ δεδομένα δεν ήθελε να παίξει. Ήταν unfair κίνηση από μία μεγάλη ομάδα, που θυμόμαστε ότι το 2020 έλεγε θέλει να κερδίζει τα παιχνίδια στο γήπεδο. Το είδατε και στη φυσούνα τι πίεση δέχθηκε ο διαιτητής για να μη γίνει το παιχνίδι.

Κερδίζει κανένα πλεονέκτημα αν η εστία είναι πιο κοντή 1.5 εκατοστό; Το παιχνίδι έχει δύο ημίχρονο, στο ένα θα ήμασταν εμείς σε αυτή την εστία. Ποια η σκοπιμότητά μας;

Η ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελε να παίξει σήμερα. Δεν μπορώ να μιλήσω για οργανωμένο σχέδιο. Αλλά ξεκάθαρα δεν ήθελε να παίξει".

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγήκαν με… μεζούρες στο MEGA - Απάντησε ο Κατσουράνης στην "ανακοίνωση" της ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags