Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Δεν άξιζε στην ΑΕΚ που ο Παναθηναϊκός δεν έφυγε μετά την κροτίδα - Έμπλεξε τώρα για τα καλά!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 12:26:00

Δεν άξιζε στην ΑΕΚ που ο Παναθηναϊκός δεν έφυγε μετά την κροτίδα - Έμπλεξε τώρα για τα καλά!

του Νίκου Στεργίου
Δεν άξιζε στην ΑΕΚ που ο Παναθηναϊκός δεν έφυγε μετά την κροτίδα - Έμπλεξε τώρα για τα καλά!

Σήκωναν κάποτε πανό που έγραφε για πρωτάθλημα στα γήπεδα και όχι στα δικαστήρια. Τώρα όμως, έχασαν κάθε ηθικό δικαίωμα, ειδικά μετά και την ανακοίνωση με τις ειρωνείες για την κροτίδα στην OPAP Arena.

Τελικά, στην πράξη, αποδείχθηκε ότι δεν είναι και πολύ διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ. 

Η Ένωση πήγε στο Περιστέρι για να μην παίξει, σε μία ημέρα με πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες. Τώρα όσο και να μιλάει η ΑΕΚ με διαρροές ή μη, η πραγματικότητα είναι πως σε τίποτα ουσιαστικά δεν απαντά. Πάει για τα καλά να πάρει το ματς στα χαρτιά, πετώντας από πάνω της το ηθικό δικαίωμα να μιλάει για "πρωταθλήματα στο γήπεδο", όπως σήκωναν κάποτε πανό οι Κιτρινόμαυροι οπαδοί.

Ο Δικέφαλος, ωστόσο, δεν έχει καταλάβει ότι έμπλεξε. Έκανε τους πάντες να την βάλουν στο "μάτι" και τις συνέπειες του γεγονότος αυτού, μπορεί να τις πληρώσει στο άμεσο μέλλον. Για παράδειγμα σκεφτείτε να πέσει σε ένα από τα επόμενα ντέρμπι κάτι μες στο γήπεδο. Έχει φύγει ο αντίπαλος στη μισή αφορμή! Παντού στα "χαρτιά" λοιπόν.

Δεν άξιζε στην ΑΕΚ που ο Παναθηναϊκός δεν έφυγε μετά την κροτίδα στην OPAP Arena! Σκεφτείτε να έπεφτε η κροτίδα και στη θέση αντί των Πράσινων, να ήταν ο Ολυμπιακός. Το παιχνίδι όχι απλώς δεν θα είχε τελειώσει, αλλά η Ένωση θα το έχανε στα χαρτιά και θα υφίστατο και αφαίρεση τριών βαθμών και δεν θα έβγαζε τώρα ειρωνικές ανακοινώσεις για... 15 μέτρα μακριά!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγήκαν με… μεζούρες στο MEGA - Απάντησε ο Κατσουράνης στην "ανακοίνωση" της ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags