Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: "Αν το πάρει στα χαρτιά η ΑΕΚ, δεν τελειώνει το πρωτάθλημα - Θα τα μετρήσει όλα ο Ολυμπιακός στη Φιλαδέλφεια" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 12:05:00

"Αν το πάρει στα χαρτιά η ΑΕΚ, δεν τελειώνει το πρωτάθλημα - Θα τα μετρήσει όλα ο Ολυμπιακός" (Vid)

Sportdog Team
"Αν το πάρει στα χαρτιά η ΑΕΚ, δεν τελειώνει το πρωτάθλημα - Θα τα μετρήσει όλα ο Ολυμπιακός" (Vid)

"Η ένσταση ήταν γραμμένη πριν το παιχνίδι. Θίασος, ούτε στο Περού όσα έγιναν στο Περιστέρι. Δεν πρόκειται να περάσει έτσι όλο αυτό..."

Στα… κάγκελα είναι ο Ολυμπιακός μετά τα όσα έγιναν στο Περιστέρι και την αναβολή του Ατρόμητος-ΑΕΚ για το ύψος των δοκαριών και σύντομα θα υπάρξουν αντιδράσεις.

Το γενικότερο κλίμα μετέφερε άλλωστε και ο γνωστός ρεπόρτερ, Διονύσης Βερβελές, στο σχόλιό του για την αγωνιστική στο κανάλι του στο youtube «Θρύλος είσαι», όπου μετέφερε δικές του πληροφορίες σχετικά με όσα έγιναν πριν το παιχνίδι της Ένωσης, αλλά και όσα θα γίνουν την Πέμπτη στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου των δύο ομάδων στην OPAP Arena.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Έγιναν μεγάλα καραγκιοζιλίκια στο Περιστέρι, ας μιλήσουμε για να μην μας περνάνε και μ@@κες.

Ούτε στη Δ Εθνική τέτοια ξεφτίλα. Αν πάρει τους βαθμούς η ΑΕΚ πάντως δεν τελειώνει αυτό το πρωτάθλημα.

Εγώ το έχω πει ότι ακόμα και καλά να είναι ο Ολυμπιακός, δεν πρόκειται να πάρει το πρωτάθλημα φέτος.

Βράζει ο κόσμος. Η ΑΕΚ έχει πάει ενημερωμένη στο Περιστέρι, ήξερε τα πάντα. Είχαν τόσο άγχος οι διαιτητές να μετρήσουν, που το μέτρο το πήραν από την τροχαία. Αν είχε γίνει στο Περού αυτό, θα γελούσαμε 50 χρόνια. Πρέπει να τους ταράξει στη νομιμότητα τώρα ο Ολυμπιακός. Και την Πέμπτη θα πάει να μετρήσει ό,τι υπάρχει στην Αγια Σοφιά. Πάγκους, δοκάρια, τα πάντα.

Αν είσαι περήφανος σαν ΑΕΚτζής, τι να πω. Εσείς λέγατε για το… κλεμμένο του Βάλνερ. Και επίσης, πρέπει όσοι έπαιξαν φέτος στον Ατρόμητο, κυρίως Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ να προσφύγουν όπου μπορούν.

Αυτή η ιστορία δεν θα μείνει έτσι, δεν θα περνάνε για χαζό τον κόσμο του Ολυμπιακού ούτε φυσικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Να είστε σίγουροι ότι τα καλύτερα είναι μπροστά. Θα έχει πολύ ψωμί αυτή η ιστορία. Κυκλοφορούν βιντεάκια που ο διαιτητής μετράει από τους δέκα πόντους. Μιλάμε για θίασο!

Μάθαμε πάντως πως είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ. Εγώ ανησυχώ πως με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, πώς θα καταφέρουν να ολοκληρωθούν όλες οι διοργανώσεις φέτος. Βλέπουμε ποιος έχει τοξικότητα. Η ΑΕΚ πήγε οργανωμένη, μοίρασε τα βιντεάκια με την εστία και η ένσταση ήταν ψιλογραμμένη. Και το κατάλαβαν και στον Ατρόμητο τι έχει γίνει. Περιμένω και την τοποθέτηση του Ντέμη Νικολαΐδη, του Άκη Ζήκου, του Κώστα Κατσουράνη».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags