Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος - "Μη αποδεκτή η εικόνα του Ολυμπιακού, να μην πάει για νίκη μετά το 60’" (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 14:00:00

Νικολακόπουλος: "Μη αποδεκτή η εικόνα του Ολυμπιακού, να μην πάει για νίκη μετά το 60’" (Audio)

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Μη αποδεκτή η εικόνα του Ολυμπιακού, να μην πάει για νίκη μετά το 60’" (Audio)

"Περιμένω την αντίδραση των Πειραιωτών και του ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στο Περιστέρι"!

Το δικό του σχόλιο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως οι Πειραιώτες είχαν ευχάριστα και δυσάρεστα από τη χθεσινή αναμέτρηση.

Το καλό είναι πως έχει γίνει πιο ανθεκτική η ομάδα στις δυσκολίες και στα 17 τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει 11 νίκες και 6 ισοπαλίες. Οι τρεις με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Το άσχημο είναι πως είχε μέσα στο παιχνίδι ένα μεγάλο διάστημα από το 10’ ως το 60’ όπου παίχτηκε στα ίσα το ματς, αλλά είχε και δύο διαστήματα φανερά μη αποδεκτά. Το πρώτο δεκάλεπτο – τρικυμία και το διάστημα από το 60’ μέχρι το 95’, στο οποίο έδειξε ότι δεν πήγαινε να κερδίσει αλλά απλά να μη χάσει.

Στάθηκε, επίσης, στην απόδοση του Πασχαλάκη και στις πολλές μάχες των πέντε αμυντικογενών παικτών αλλά και ότι από τη μέση και πάνω έβγαλε στιγμές ποιότητας, έστω όχι πολλές μόνο ο Χάμες.

Τέλος, τόνισε ότι περιμένει με ενδιαφέρον την αντίδραση των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για αυτό που έγινε χθες στο Περιστέρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags