Facebook Pixel Κωστής Ραπτόπουλος: "Βόμβες" Ραπτόποιυλου για Περιστέρι - "Το σφύριξαν από Ατρόμητο σε Μελισσανίδη - Ύποπτος ο Σπανός" (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 18:56:00

"Βόμβες" Ραπτόπουλου: "Το σφύριξαν από Ατρόμητο σε Μελισσανίδη - Ύποπτος ο Σπανός" (vid)

Sportdog Team
"Βόμβες" Ραπτόπουλου: "Το σφύριξαν από Ατρόμητο σε Μελισσανίδη - Ύποπτος ο Σπανός" (vid)

Μια διαφορετική άποψη σχετικά με όσα έγιναν στο Περιστέρι και οδήγησαν στην αναβολή του Ατρόμητος ΑΕΚ εξέφρασε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός από την Θεσσαλονίκη.

Κωστής Ραπτόπουλος: "Χάος" επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο από το απόγευμα της Κυριακής (5/2) μετά την αναβολή του Ατρόμητος - ΑΕΚ λόγω της υψομετρικής διαφοράς των δοκαριών, με τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό από τη Θεσσαλονίκη να βάζει στο τραπέζι μια άλλη άποψη μιλώντας στην εκπομπή "Μαρμίτα".

«Του τη σφυρίξανε του Μελισσανίδη μέσα από τον Ατρόμητο, όσο μπόρεσα να μιλήσω με έναν δικό μου.  Έγινε τρύπημα. Που να ξέρει ο άλλος 7 πόντους. Υπεύθυνη είναι λέει η γηπεδούχους ομάδα αν έχει ο Μελισσανίδης τους δικούς του δικαστές πάει ο Ατρόμητος. Ξέρεις τι κάνει τώρα ο Μελισσανίδης; Θέλει να κάνει επίδειξη ότι “είμαι κι εγώ εδώ”. Βοηθάω κι εγώ. Θέλει να δείξει στα 72 του οτι «γ@μΑ3Ι ακόμη. Οτι δεν είναι παλαίμαχος. Είναι ύποπτος κι ο Ατρόμητος! Βγήκε ο Σπανός να πει μ@λ@κίες! Πολύ ύποπτος είναι ο Ατρόμητος. Μ@λ@κί3ς του Σπανού! Ύποπτος είναι ο Σπανός! Άντε!», είπε χαρακτηριστικά ο Κωστής Ραπτόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε ο Μίτσελ το πίστευε - Μεγάλο λάθος του κόουτς, τον έσωσε ο Πασχαλάκης - Τράκαραν Χάμες-Κανός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags