Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: "Αιχμηρή" απάντηση Καραλή και επίθεση σε Καραπαπά με... Ντοστογέφσκι - "Το γέλιο μας ατελείωτο..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 19:42:00

"Αιχμηρή" απάντηση Καραλή και επίθεση σε Καραπαπά με... Ντοστογέφσκι - "Το γέλιο μας ατελείωτο..."

Sportdog Team
"Αιχμηρή" απάντηση Καραλή και επίθεση σε Καραπαπά με... Ντοστογέφσκι - "Το γέλιο μας ατελείωτο..."

Ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΑΕΚ πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε στις αιχμές που άφησε ο Κώστας Καραπαπάς για τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Με δηκτική ανάρτηση στα social media ο Γιάννης Καραλής απάντησε στον Κώστα Καραπαπά, ο οποίος νωρίτερα είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "ντράπηκε και η ντροπή" με τα όσα έγιναν στο Περιστέρι αναφορικά με την αναβολή της αναμέτρηση Ατρόμητος - ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΑΕΚ:

Τα έγραφε ο Ντοστογιέφσκι, αλλά ποιος τα διάβαζε; Το ευτραφές "εξώγαμο" του Μέτερνιχ (σ.σ ο μετρ της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ στην..."ιερά συμμαχία"),πάντως, σίγουρα όχι!

-Αρχικά η απορία ήταν "πως το είδε ο Αμραμπατ". Όταν φάνηκε και στο μέτρημα, ΜΟΥΓΚΑ! -Μετά βρήκαν άλλη..."εξυπνάδα": "που βρήκε η ΑΕΚ την μεζούρα"; Αυτό κατέπεσε παταγωδώς και...θεσμικά, αφού ήταν της αστυνομίας.

-Μετά (φωτο-2) ήρθε το "γιατί μετράνε από το 10 και πάνω", υπογραμμίζοντας το ως..."ντροπή της ντροπής". Στο βίντεο, όμως, ακούγεται καθαρά: "είναι 2.51,δηλαδή 2.41" (αφαιρούν τους 10 πόντους που λέγαμε).Αλλά κι αν δεν ήταν έτσι, βρε -μαθηματικα- αμορφωτοι, 10 κλεμμένοι ποντοι σημαίνει ότι το 2.34 (π.χ) θα φαινόταν (+10) 2.44.

Δηλαδή ΗΛΙΘΙΕ (ο... Ντοστογιέφσκι που λέγαμε) θα βοηθούσε τον Ατρόμητο στην ετυμηγορία των διαιτητών, αφού θα φαινόταν το κοντό γκολπόστ, ψηλότερο!!!

Κάτι άλλο, για το οποίο να "φταίει η ΑΕΚ", βρήκατε ή ακόμη; Περιμένουμε με αγωνία. Το ΓΕΛΙΟ μας, για την ξεφτίλα σας, ΑΤΕΛΕΊΩΤΟ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Η ΑΕΚ δεν φοβάται κανένα ματς - Γραφική καραμέλα το πρωτάθλημα στα χαρτιά - Μπήκε με το πιστόλι"!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yannis Karalis (@john_karalis.jk)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags