Facebook Pixel Άρης: Αποκαλύψεις για Χριστοδουλόπουλο και Άρη - "Ήθελε σαν τρελός να πάει γιατί..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-07 08:30:00

Αποκαλύψεις για Χριστοδουλόπουλο και Άρη - "Ήθελε σαν τρελός να πάει γιατί..."

Sportdog Team
Αποκαλύψεις για Χριστοδουλόπουλο και Άρη - "Ήθελε σαν τρελός να πάει γιατί..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε άνθρωπος πολύ κοντά στον Έλληνα ποδοσφαιριστή και αναφέρθηκε στους λόγους που ήθελε να συμφωνήσει να αγωνιστεί στους Κίτρινους, αλλά και τι μπορεί να δώσει στην ομάδα.

Δημήτρης Διαμαντόπουλος: Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο φίλος του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου όπου και αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Έλληνα ποδοσφαιριστή στον Άρη και στους λόγους που ήθελε ο ίδιος να αγωνιστεί την προκειμένη περίπτωση στους Κίτρινους.

«Ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που μου έδωσαν όταν πήγα στην Κύπρο, οδηγούσαμε με τον Λάζαρο από δεξιά και τρολάραμε λίγο την κατάσταση. Είμαστε από το ίδιο χωριό, τα Διαβατά και γνωριζόμαστε. Είχαμε παίξει μαζί στον Ιωνικό Διαβατών και στην Β' ομάδα του ΠΑΟΚ τα καλά χρόνια. Ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε σε μία πόλη εκτός του τόπου μας και ήμασταν μαζί για πολλούς μήνες.

Η δίψα που έχει για το ποδόσφαιρο είναι τεράστια. Σε αυτή την ηλικία θέλει να αποδείξει σαν να είναι 18 χρονών. Στον Άρη ήθελε να πάει σαν τρελός. Μου έλεγε πώς θα γίνει να πάω, πώς θα γίνει να πάω. Βάζει στόχους και συνήθως τους πετυχαίνει. Επειδή τον γνωρίζω πολύ καλά, δεν μπορεί να δεχθεί να είναι κάπου και να αμφισβητείται, έχει  μεγάλη πίστη στον εαυτό του. Ήθελε να δώσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Το είδε ότι είναι ευκαιρία να παίξει ξανά σε μεγάλη ομάδα με κόσμο κα αυτή την στιγμή τις προδιαγραφές τις πληρούσε μόνο ο Άρης. Είναι απίστευτο ρεκόρ που έχει παίξει στο big 5. Δεν νομίζω να το ξεπεράσει κάποιος. Είναι πολύ καλός επαγγελματίας, πολύ γυμνασμένος. Στην ηλικία του δεν μπορούν να αντέξουν πολλοί σε αυτή την ένταση προπόνησης. Σε 10 μέρες θα μπορεί να δώσει κάποια ποιοτικά λεπτά. 90 λεπτά είναι δύσκολο να παίζεις όταν έχεις χάσει αγωνιστικό ρυθμό. Όταν έχουν περάσει τα χρόνια οι αγώνες σε κρατάνε σε εγρήγορση. Επειδή είναι ευφυής θεωρώ ότι σύντομα θα μπορεί να παίξει κάποια λεπτά.»

Για την απομάκρυνση του Πάρντιου σημείωσε: «Ποτέ δεν φταίει μόνο ένας προπονητής. Ίσως να ήταν μεγαλύτερες οι προσδοκίες, αν δεν είσαι όμως εκεί δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς. Μπορεί ένας προπονητής να δουλεύει καλά, αλλά δέκα παίκτες να έχουν παράπονο και γκρίνια και να βγαίνει αυτό στο γήπεδο. Μπορεί ένας να είναι προπονητής προπονήσεων και όχι αγώνων. Είναι πολλά. Τα αποτελέσματα δείχνουν, νομίζω ότι ήταν σωστό που έφυγε για να δει ο Άρης την επόμενη κίνησή του», είπε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Η ΑΕΚ δεν φοβάται κανένα ματς - Γραφική καραμέλα το πρωτάθλημα στα χαρτιά - Μπήκε με το πιστόλι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags