Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Χαμός" με πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - "Δεν ήταν ήρωας ο Πασχαλάκης - 2-0 το σκορ αν..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-07 07:00:00

"Χαμός" με πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - "Δεν ήταν ήρωας ο Πασχαλάκης - 2-0 το σκορ αν..."

Sportdog Team
"Χαμός" με πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - "Δεν ήταν ήρωας ο Πασχαλάκης - 2-0 το σκορ αν..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Τούμπας και την παρουσία του Έλληνα τερματοφύλακα των Ερυθρόλευκων.

Απόστολος Τερζής: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και πρώην συνεργάτης του Αγγέλου Αναστασιάδη και μίλησε για τον Χριστοδουλόπουλο ενώ σχολίασε και το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και την απόδοση του Πασχαλάκη, είπε: «Είχε καλές τοποθετήσεις ο Πασχαλάκης, αλλά τα περισσότερα σουτ πήγαν πάνω του. Αν ο ΠΑΟΚ είχε καλά τελειώματα, το σκορ θα ήταν 2-0 στο δεκάλεπτο. Δεν ήταν ήρωας ο Πασχαλάκης, δεν έκανε κάτι τρομακτικό. Γιατί να μην διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ τον τίτλο, υπάρχουν και τα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ανεβασμένος, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, άλλες ομάδες δεν έχουν τόσες τελικές και δεν πατάνε τόσο στην περιοχή. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε τίποτα.

Οι ποδοσφαιριστές πάνω στη φάση κοιτάνε να τελειώσουν τη φάση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εμείς που δεν παίζουμε τα βλέπουμε με καθαρό μυαλό, οι ποδοσφαιριστές έχουν πίεση να σκοράρουν. Εγώ πιστεύω πως δεν έβγαλαν εγωισμό οι παίκτες του ΠΑΟΚ, απλά υπήρχε μια ένταση λόγω και της καθυστέρησης του αγώνα».

Για τον Χριστοδουλόπουλο με τον οποίο δούλεψε στον ΠΑΟΚ στα πρώτα χρόνια της διαδρομής του: «Ο Αγγελος Αναστασιάδης έβαλε πρώτος τον Χριστοδουλόπουλο, πάντα έβαζε νεαρούς παίκτες ο Αγγελος. Ο Χριστοδουλόπουλος όντως ξεχώριζε εκείνα τα χρόνια από τους μικρούς».

Για τη συνάντηση με άλλους τερματοφύλακες στη σουίτα της Τούμπας: «Βρεθήκαμε στη σουίτα που είναι οι βετεράνοι, με τον Φορτούλα ήμασταν μαζί και αυτός με ανέδειξε. Με τους Γκιτσιούδη και Μιχόπουλο ήμασταν συμπαίκτες, τον Ντάνι Φερνάντες τον είχα παίκτη. Είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε», είπε ο Απόστολος Τερζής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" δύο παίκτες από 11αδα ο Μίτσελ μετά την Τούμπα - "Καψόνι" σε Φορτούνη με… Βαλμπουενά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags