Ο γνώριμος Νίκολα Νταμπάνοβιτς ορίστηκε στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός της Πέμπτης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πρόκειται για διαιτητή από τη πρώτη κατηγορία της UEFA, ο οποίος έχει επιλεγεί πολλές φορές στο παρελθόν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ για να διευθύνει παιχνίδια στην Ελλάδα.

Ο Μαυροβούνιος ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Τοντόροβιτς και Γιοβάνοβιτς. Στο VAR θα είναι ο Πολωνός Κριστόφ Γιάκουμπικ με βοηθό τον Κωνσταντίνο Ψαρρή, ενώ τέταρτος θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς.

Ο Νταμπάνοβιτς είχε διευθύνει στο παρελθόν ένα Ολυμπιακός-ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική των playoffs στις 25/04/2021, με τους Πειραιώτες νικητές με 2-0. Την ίδια σεζόν είχε σφυρίξει την Ένωση στην ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (21/3/2021) και στις 13/3/2022 ήταν στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-1, επίσης για τα playoffs. Τους Ερυθρόλευκους είχε συναντήσει επίσης στις 17/4/2022 και την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική των playoffs.

Τέλος, ο Τάσος Σιδηρόπουλος επιλέχθηκε για το Λαμία-ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Πέμπτη στη Λαμία (18:30), με τον Βαγγέλη Μανούχο στο VAR και βοηθούς τους Κωσταρά και Μεϊντάνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαρούτι" στο Λιμάνι για ΑΕΚ - Αντιδράει ο Μαρινάκης... περιμένει Σαββίδη - Με μεζούρα στο Κύπελλο!