Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δεν το... πιστεύει παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Έχουμε καλύτερη ομάδα από Ολυμπιακό - Έπρεπε να κερδίσουμε"
| 2023-02-08 00:05:00

Δεν το... πιστεύει παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Έχουμε καλύτερη ομάδα από Ολυμπιακό - Έπρεπε να κερδίσουμε"

Sportdog Team
Δεν το... πιστεύει παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Έχουμε καλύτερη ομάδα από Ολυμπιακό - Έπρεπε να κερδίσουμε"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους τονίζοντας ότι η ομάδα του Λουτσέσκου θα έπρεπε να έχει κερδίσει.

Γιώργος Τουρσουνίδης: Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ όπου και σχολίασε τις δηλώσεις του Λουτσέσκου που είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, πως κάποιοι παίκτες έβαλαν τους εαυτούς τους πάνω από την ομάδα και κοιτούν τα δικά τους τα νούμερα και όχι τα νούμερα της ομάδας.

«Δεν ξέρω που μπορεί να έχει το μυαλό του ο Λουτσέσκου. Πάει σε κάποιες ενέργειες, ίσως από τον Ολιβέιρα, ίσως από κάποιον άλλο παίκτη. Μπορούν να δώσουν την μπάλα δίπλα για να μπει το γκολ, αλλά δεν το έκαναν. Είναι θέμα; Όχι δεν πρέπει να δημιουργηθεί θέμα. Ποδοσφαιρικά θα μιλήσω, όταν βρίσκεσαι με την ένταση και τους παλμούς στα ύψη, δεν γίνεται εσκεμμένα κάτι από έναν παίκτη. Μπορεί να είναι μία λάθος απόφαση που βγαίνει μέσα στο γήπεδο.

Πρέπει να ωριμάσουμε είπε ο Λουτσέσκου. Μπορεί να είναι και έτσι, έκανε παρατηρήσεις στον Κωνσταντέλια. Ο νεαρός πρέπει να ακούει τον προπονητή. Αλλά εγώ δεν στέκομαι σε αυτό. Υπάρχει ένταση. Το να μην βγουν δύο ενέργειες σε έναν ποδοσφαιριστή, αυτό πιστεύω ότι είναι μέσα στο παιχνίδι, είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Δεν νομίζω ότι κάποιοι παίκτες λειτουργούν για τον εαυτό τους.

Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Έπρεπε να το κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός. Το μόνο που μας έλειπε ήταν το καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια. Όταν σου δημιουργούνται οι προϋποθέσεις. Υστερήσαμε σε αυτό τον τομέα. Ήμασταν πολύ καλοί, μας έλειψε το γκολ.

Για τον Πασχαλάκη δεν θέλω να πω κάτι. Έφυγε από τον ΠΑΟΚ πήγε στον Ολυμπιακό, έτσι είναι στο ποδόσφαιρο. Ίσως προκάλεσε με την συμπεριφορά του στο παρελθόν, όταν είναι σε μία ομάδα και τον τιμάει, δεν πρέπει να λειτουργεί με τέτοιες συμπεριφορές. Είναι ξεκάθαρο αυτό που έγινε. Ο Πασχαλάκης κράτησε με τις επεμβάσεις του τον Ολυμπιακό για να φύγει από την Τούμπα με την ισοπαλία», είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφαίρεση βαθμών στον Ατρόμητο για τα δοκάρια - Ποινή και για την ΑΕΚ - Πότε βγαίνει η απόφαση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags