Facebook Pixel Απέρριψε μυθική πρόταση για Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ - Ετοιμάζεται να ανανεώσει
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-07 20:33:00

Απέρριψε μυθική πρόταση για Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ - Ετοιμάζει σούπερ κίνηση ο Σαββίδης

Sportdog Team
Απέρριψε μυθική πρόταση για Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ - Ετοιμάζει σούπερ κίνηση ο Σαββίδης

Πρόκειται αναμφίβολα για τον πιο ελπιδοφόρο άσο του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο ΠΑΟΚ δεν θα τον χάσει εύκολα.

Στον ΠΑΟΚ έχουν αποδείξει πως όχι μόνο ξέρουν να βγάζουν νέα παιδιά και να τα καθιερώνουν στην πρώτη ομάδα, αλλά ξέρου και να τα... δένουν, για να μην τα χάνουν, δίχως όφελος.

Σε αυτό το πλαίσιο ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για να ανακοινώσει την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια!

Κάπως έτσι, έχουν ήδη μιλήσει για τους όρους που υπάρχουν στο συμβόλαιο του νεαρού άσσου του Δικεφάλου, με τον εκπρόσωπο της ξένης εταιρείας που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή να κάνει επαφές με τους «ασπρόμαυρους» στο περιθώριο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε ένα εξαιρετικό κλίμα.

Από εκεί και πέρα, ήδη έφτασε μεγάλη πρόταση, ύψους 10 εκατ. ευρώ, από την Σάλτσμπουργκ! Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ έδειξε να αξιολογεί τον ποδοσφαιριστή περίπου στα 20 εκατομμύρια ως μία πρώτη βάση συζήτησης.

Αυτή τη στιγμή ο νεαρός άσος αμείβεται με περίπου 200.000 ευρώ (με τα μπόνους το ποσό ανεβαίνει) και ο ΠΑΟΚ θέλει να τον πάει σε επίπεδα βασικού παίκτη της ομάδας και έτσι να στείλει και μήνυμα στις σειρήνες από το εξωτερικό. Στην περίπτωση του Βολιώτη άσου ο ΠΑΟΚ είχε φροντίσει να τον "δένει" με καλά συμβόλαια. Αρχικά, τον Νοέμβριο του 2020 και στη συνέχεια, 1,5 χρόνο μετά, πέρυσι τον Ιανουάριο πριν πάει δανεικός στην Έουπεν, είχε συνάψει μαζί του νέα συμβόλαια με πολύ καλές απολαβές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πρωτάθλημα της μεζούρας"; - Ο Μελισσανίδης το σχεδίαζε 2 χρόνια - Απέναντι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags