Facebook Pixel Μάντσεστερ Σίτι - Πεπ Γκουαρντιόλα: "Ρουκέτα" στην Premier League: "Παραιτείται εν μέσω του σκανδάλου στη Σίτι ο Γκουαρντιόλα!"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-08 16:34:00

"Ρουκέτα" στην Premier League: "Παραιτείται εν μέσω του σκανδάλου στη Σίτι ο Γκουαρντιόλα!"

Sportdog Team
"Ρουκέτα" στην Premier League: "Παραιτείται εν μέσω του σκανδάλου στη Σίτι ο Γκουαρντιόλα!"

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικά 24ωρα, η Μάντσεστερ Σίτι έχει παραπεμφθεί σε ανεξάρτητη επιτροπή για για περισσότερες από 100 φερόμενες παραβιάσεις των κανόνων χρηματοδότησης της Premier League, από τότε που ο σύλλογος εξαγοράστηκε από το City Football Group με έδρα το Άμπου Ντάμπι, όπως ανακοίνωσε σήμερα (6/2) η κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας.

Μάντσεστερ Σίτι - Πεπ Γκουαρντιόλα: Εάν οι κατηγορίες αποδειχθούν η Σίτι, μπορεί να αντιμετωπίσει μια σειρά κυρώσεων, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης βαθμών ή στο χειρότερο σενάριο την αποβολή της από την Premier League.

Οι παραβιάσεις εκτείνονται από τη σεζόν 2009-10 έως την περίοδο 2017-18, πρόσθεσε η Premier League. Ο σύλλογος, ο οποίος αποκτήθηκε από το City Football Group το 2008, κατηγορείται επίσης ότι δεν συνεργάστηκε και δεν βοήθησε την Premier League στην έρευνά της, η οποία ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2018.

Η Σίτι φέρεται να έχει παραβιάσει τους κανόνες σχετικά με την παροχή ακριβών οικονομικών πληροφοριών, «ιδιαίτερα όσον αφορά τα έσοδά του (συμπεριλαμβανομένων των εσόδων από χορηγίες), τα συνδεδεμένα μέρη και τα λειτουργικά του έξοδα», ανέφερε η Premier League.

Εν μέσω αυτών των εξελίξεων, μάλιστα, σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Σίτι πιστεύουν ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα αποχωρήσει από την ομάδα και θα παραιτηθεί, με τη «Sun» να τονίζει κιόλας ότι δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί ακόμη και άμεσα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικονομικό σκάνδαλο της Σίτι: Το... μυστικό συμβόλαιο σε γνωστό προπονητή "καίει" τους Πολίτες!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags