Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παρέμβαση Παναθηναϊκού για τα... δοκάρια - Πάει στη δίκη, κόντρα στην ένσταση της ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-08 17:04:00

Παρέμβαση Παναθηναϊκού για τα... δοκάρια - Πάει στη δίκη, κόντρα στην ένσταση της ΑΕΚ!

Sportdog Team
Παρέμβαση Παναθηναϊκού για τα... δοκάρια - Πάει στη δίκη, κόντρα στην ένσταση της ΑΕΚ!

Άνω κάτω το πρωτάθλημα της Super League! Ο Παναθηναϊκός έγινε η πρώτη ομάδα που προέβη σε πρόσθετη παρέμβαση για την υπόθεση αναβολής στο Περιστέρι, καθώς έχει έννομο συμφέρον.

Τη διεξαγωγή της αναμέτρηση Ατρόμητος - ΑΕΚ σε νέα ημερομηνία ζήτά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Η πράσινη ΠΑΕ ζητά επίσημα «να γίνει δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση μας και να απορριφθεί η ένσταση της ΑΕΚ και να διαταχθεί η διεξαγωγή του επίδικου αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΕ ΑΕΚ σε νέα ημερομηνία», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Παναθηναϊκός έγινε η πρώτη ομάδα που έκανε πρόσθετη παρέμβαση αναφορικά με την αναβολή της αναμέτρησης στο Περιστέρι, αφού έχει έννομο συμφέρον από την υπόθεση. Οι Πράσινοι θα παραστούν και εκπροσωπηθούν νομικά στην αυριανή (9/2) εκδίκαση του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας, που θα κρίνει την τύχη του αγώνα Ατρόμητος - ΑΕΚ, μετά την ένσταση της Ένωσης για αντικανονικότητα του αγωνιστικού χώρου.

Το Τριφύλλι υποστηρίζει πως ο αγώνας πρέπει να διεξαχθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και προσθέτει έναν ακόμα αντίπαλο απέναντι στην προσπάθεια της Ένωσης να κερδίσει το ματς στα χαρτιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφαίρεση βαθμών στον Ατρόμητο για τα δοκάρια - Ποινή και για την ΑΕΚ - Πότε βγαίνει η απόφαση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags