Facebook Pixel Χωρίς την ΑΕΚ το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ - Η θέση της Ένωσης
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-08 20:27:00

Χωρίς την ΑΕΚ το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ - Παρόντες Μαρινάκης, Αλαφούζος με... καρφάρες!

Sportdog Team
Χωρίς την ΑΕΚ το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ - Παρόντες Μαρινάκης, Αλαφούζος με... καρφάρες!

Η Ένωση ενημέρωσε εγγράφως ότι δεν θα παραστεί στη Λίγκα στο ΔΣ που είναι σε εξέλιξη μέσω τηλεδιάσκεψης!

 

Σε εξέλιξη μέσω τηλεδιάσκεψης το ΔΣ της Super League με θέμα "Ρύθμιση θεμάτων ελέγχου των προδιαγραφών των αγωνιστικών χώρων προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των επόμενων αγώνων του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League" μετά τα όσα έγιναν στο Ατρόμητος - ΑΕΚ.

Mάλιστα, η ΑΕΚ ενημέρωσε με επιστολή της μέσω του Γιώργου Κοσμά πως δεν θα δώσει το παρόν, για να μην... νομιμοποιήσει την εν λόγω διαδικασία με την παρουσία της! 

Αντίθετα, παρόντες είναι οι Γιάννης Αλαφούζος και Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον τελευταίο μάλιστα να σχολιάζει ότι «Δηλαδή η ΑΕΚ νομιμοποιεί την παρουσία του Γιάννη Παπαδόπουλου στα αποδυτήρια αλλά δεν νομιμοποιούμαστε εμείς να συζητήσουμε; Ωραία».

Από τον Παναθηναϊκό ειπώθηκε μάλιστα ότι θα πρέπει οι μετρήσεις να γίνονται με λέιζερ κι όχι με μεζούρες. Και συμφώνησαν όλοι με τα παραπάνω λόγια αφού προβλέπεται από τη FIFA όπως είπε και ο υπεύθυνος γηπέδων στη SL.

Δείτε αναλυτικά την θέση της ΑΕΚ:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε

Κρίνουμε ότι η χθεσινή πρόσκληση για σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. για συζήτηση θέματος που χαρακτηρίζεται ως υπαγόμενο σε εξαιρετικά επείγουσα περίπτωση, δεν ανταποκρίνεται σε πραγματικές συνθήκες που να δικαιολογούν ρύθμιση θεμάτων ελέγχου προδιαγραφών αγωνιστικών χώρων, τα οποία άλλωστε θα έπρεπε να έχουν περατωθεί προσηκόντως μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος και όχι μεσούσης της περιόδου, κατά την οποία συγκεκριμένοι Κανονισμοί ήδη εφαρμόζονται και δεν μπορούν να τροποποιηθούν.

Προσέτι, είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό να συγκαλείται έκτακτο ΔΣ για συζήτηση του ανωτέρω θέματος, εν όψει της επικείμενης αυριανής εκδίκασης υπόθεσης στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο Super League για ζήτημα της αυτής φύσης που προέκυψε από την αντικανονικότητα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Περιστερίου στον αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ της 5.2.2023.

Θεωρούμε ότι θα τηρηθούν έστω τα προσχήματα και δεν θα εκδοθεί οποιαδήποτε απόφαση ή ανακοίνωση, προκειμένου να προσκομιστεί ενώπιον του αρμοδίου πειθαρχικού δικαστικού οργάνου.

Συνεπεία των ανωτέρω, διευκρινίζουμε ότι δεν θα παραστούμε στην ανωτέρω συνεδρίαση, νομιμοποιώντας την εν λόγω διαδικασία δια της παρουσίας μας και σε κάθε περίπτωση επισημαίνουμε ότι η οποιαδήποτε απόφαση ή ανακοίνωση της SUPER LEAGUE 1 δεν δεσμεύει την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μας,

Για την ΠΑΕ ΑΕΚ

Γεώργιος Κοσμάς

A’ Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags