Facebook Pixel Λαμία - ΠΑΟΚ: Οριστικό: Επίσημη απόφαση για το Λαμία-ΠΑΟΚ - Αναβολή στον ημιτελικό - Πότε θα γίνει (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-09 14:20:00

Οριστικό: Επίσημη απόφαση για το Λαμία-ΠΑΟΚ - Αναβολή στον ημιτελικό - Πότε θα γίνει (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Οριστικό: Επίσημη απόφαση για το Λαμία-ΠΑΟΚ - Αναβολή στον ημιτελικό - Πότε θα γίνει (ΦΩΤΟ)

Πριν ακόμα ανοίξει το Φύλλο Αγώνα το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας στην Λαμία.

Την αναβολή του αγώνα ανάμεσα στην Λαμία και τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα στις 18:30, αποφάσισε η ΕΠΟ, καθώς το γήπεδο των Φθιωτών ήταν αδύνατο να καθαριστεί από το χιόνι.

Οι άνθρωποι των δύο ομάδων, της ΕΠΟ και οι διαιτητές είχαν σύσκεψη το μεσημέρι της Πέμπτης, όπου πριν ακόμα ανοίξει το Φύλλο Αγώνα, αποφάσισαν να αναβάλλουν την αναμέτρηση, καθώς το "Αθανάσιος Διάκος" έχει καλυφθεί ολοσχερώς με χιόνι και ήταν αδύνατο να καθαριστεί.

Μάλιστα, όπως αποφασίστηκε και έγινε γνωστό, ο αγώνας της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ δεν θα γίνει ούτε και αύριο, αφού οι "ασπρόμαυροι" έφυγαν για την Θεσσαλονίκη, οπότε είμαστε σε αναμονή για την ανακοίνωση της ΕΠΟ για τη νέα ημέρα διεξαγωγής του.

Την αναβολή επιβεβαίωσε με σχετική ανακοίνωση και η ΕΠΟ: 

Αναβλήθηκε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet Λαμία-ΠΑΟΚ, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στο «Αθανάσιος Διάκος».

Η απόφαση ελήφθη κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων, αφού έλαβε υπόψη της την έκθεση του παρατηρητή αγώνα από την πρωινή σύσκεψη, τον έλεγχο της αθλητικής εγκατάστασης και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags