Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Χέρι πριν το γκολ του ΠΑΟ" - Καραπαπάς: "Πόση ξεφτίλα πια"- Ξεκάθαρος ο Βαρούχας (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-12 23:32:00

"Χέρι πριν το γκολ του ΠΑΟ" - Καραπαπάς: "Πόση ξεφτίλα πια"- Ξεκάθαρος ο Βαρούχας (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Χέρι πριν το γκολ του ΠΑΟ" - Καραπαπάς: "Πόση ξεφτίλα πια"- Ξεκάθαρος ο Βαρούχας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε καρέ-καρέ τη φάση για την οποία... φωνάζουν στο Λιμάνι. Είναι πριν από το γκολ της νίκης του Παλάσιος και όντως υπάρχει παράβαση, αλλά...
 

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης», επικρατώντας με 2-1 του Άρη. Με γκολ του Παλάσιος στο 86ο λεπτό, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμεινε όρθια στη μάχη του εφετινού τίτλου, πανηγυρίζοντας μια μεγάλη νίκη μετά από αρκετό καιρό.

Ωστόσο, υπήρξε μία φάση που δεν είδε ο διαιτητής Μαντς-Κρίστοφερ Κριστόφερσεν, πριν το γκολ του Αργεντινού. Συγκεκριμένα, στο φάουλ που εκτελεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πριν το 1-2, η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Παλάσιος, ο διαιτητής δεν το βλέπει και ο Αντρέα Μπρινιόλι μπλοκάρει και βγάζει στην αντεπίθεση τους Πράσινους. Αυτοί κερδίζουν κόρνερ και από αυτό έρχεται το γκολ της νίκης.

Σε σάιτ που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό… φωνάζουν για χέρι πριν το γκολ του Τριφυλλιού, ενώ τη φάση σχολίασε με ένα ποστ και ο Κώστας Καραπαπάς. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ έγραψε: «Το καλό είναι ότι μαθαίνουμε νέους κανονισμούς! Αν κόβει την μπάλα με το αριστερό χέρι στη δεξιά πλευρά δεν είναι φάουλ...».

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε την επίμαχη φάση στην Αθλητική Κυριακή και τόνισε πως όντως υπάρχει χέρι και σημείωσε ότι είναι φάουλ για τον Άρη, αλλά όχι πέναλτι, αφού ο Παλάσιος είναι εκτός περιοχής.

Δείτε τη φάση:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφάσισε ο Αλαφούζος… φέρνει Μπότο στον ΠΑΟ - Διαπραγματεύσεις με Ντόη, πρόταση από Γερμανία!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags