Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Super League: Τεράστια… μαγκιά Γιοβάνοβιτς - Μεγάλο χουνέρι από Μπέο - "Τελειώνει" προπονητής μεγάλης ομάδας!
| 2023-02-13 18:55:00

Τεράστια… μαγκιά Γιοβάνοβιτς - Μεγάλο χουνέρι από Μπέο - "Τελειώνει" προπονητής μεγάλης ομάδας!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τεράστια… μαγκιά Γιοβάνοβιτς - Μεγάλο χουνέρι από Μπέο - "Τελειώνει" προπονητής μεγάλης ομάδας!

Ποιος κόουτς των Big-5 δεν θα προλάβει ούτε τα παιχνίδια των πλέι οφ; Ποιον Έλληνα άσο του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει ο Λουτσέσκου, τα... άσχημα νέα για τον Άρη και πώς ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού κατάφερε να πάρει το διπλό στη Θεσσαλονίκη.

Παναθηναϊκός - Super League: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν εκείνος που κέρδισε το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, στο ντέρμπι με τον Άρη, κυρίως με τις αλλαγές που έκανε στο τέλος του ματς - Ειδικά με την είσοδο των Σπόραρ και Παλάσιος στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό μας είπε συνομιλητής από τη Θεσσαλονίκη που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να μπορεί να μιλήσει με ασφάλεια για όλα. Γιατί οι Πράσινοι πήραν ένα σημαντικό διπλό και αυτό δεν μπορεί κανείς να το παραβλέπει στη μάχη για να μείνουν κοντά στην κορυφή ή και τελείως μόνοι τους σε αυτή.

Κάτι που πιστώνεται στον Γιοβάνοβιτς έτσι κι αλλιώς, με αποτέλεσμα όχι μόνο να ισχυροποιεί τη θέση του αλλά να βρίσκεται καβάλα στο άλογο...

Αντίθετα με τον Άρη, που είναι σε δύσκολη συνθήκη όσον αφορά τις ευρωπαϊκές θέσεις, καθώς ο Βόλος τού Μπέου έχει αποδείξει ότι δεν αστειεύεται καθόλου. Κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα του Καρυπίδη μπορεί να έχει, ειδικά μετά από την ήττα μέσα στην έδρα της, προβλήματα που δύσκολα θα αντιμετωπιστούν χωρίς σερί νικών.

** Μια και είμαστε στη Θεσσαλονίκη, ας πούμε κάτι ακόμα: Για τον Λουτσέσκου δεν υπάρχει Μιχαηλίδης αυτή τη στιγμή. Το είχαμε αναφέρει ξανά, πρόσφατα, και δεν υπάρχει ζήτημα αμφισβήτησης. Όσο στην ομάδα υπάρχει ο Κουλιεράκης, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν σκοπεύει να δώσει τη θέση του σε άλλον στόπερ.

Ο Μιχαηλίδης, για κακή του τύχη, έχει τα ίδια στοιχεία με τον Κουλιεράκη, κι αυτός ήταν ο λόγος που ήθελαν να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα - Υπήρχε ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν είχε προχωρήσει ο δανεισμός του. Ο Λουτσέσκου βλέπει την ευκαιρία για να "βγάλει" έναν παίκτη από τα σπλάχνα της ομάδας (όπως και τον Κωνσταντέλια και άλλους), που σήμερα καθιερώνονται στην 11άδα και αύριο μπορεί να φέρουν μεγάλο ποσό στα ταμεία της ΠΑΕ...

*** Να κλείσουμε με ένα κουιζάκι; Αυτό που μας είπε η ίδια πηγή, που ξεσκονίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ότι προπονητής μεγάλης ελληνικής ομάδας (Big 5 δηλαδή) δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα! Το πιθανότερο είναι να μην φτάσει, καν, μέχρι τα πλέι οφ. "Έχει ημερομηνία λήξης στην άκρη του πάγκου", ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνομιλητής μας και ο νοών νοείτω...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο γνωστός Παναθηναϊκός με τύχη και σπρώξιμο - Δεν φτάνουν ούτε για 2ος - Βρήκε τον... νέο Αϊτόρ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags