Facebook Pixel Ατρόμητος - ΑΕΚ: Βόμβα Καρπετόπουλου - Όλα τούμπα για το Ατρόμητος-ΑΕΚ! - "Αν είχε παίξει στο Περιστέρι θα..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-14 14:12:00

Βόμβα Καρπετόπουλου - Όλα τούμπα για το Ατρόμητος-ΑΕΚ! - "Αν είχε παίξει στο Περιστέρι θα..."

Sportdog Team
Βόμβα Καρπετόπουλου - Όλα τούμπα για το Ατρόμητος-ΑΕΚ! - "Αν είχε παίξει στο Περιστέρι θα..."

Φωτιά στο ελληνικό πρωτάθλημα, η πληροφορία που αλλάζει τα πάντα. Γιατί πλέον αλλάζει η υπόθεση και τι αναμένεται να γίνει στην Εφέσεων. Οι Κιτρινόμαυροι έκαναν έφεση για την απόφαση να γίνει ξανά το παιχνίδι και ο γνωστός δημοσιογράφος ανέλυσε τα δεδομένα και έκανε μία πρώτη εκτίμηση.
 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως θα κάνει έφεση κατά της απόφασης για το ματς με τον Ατρόμητο τονίζοντας πως δέχεται «πόλεμο» και ότι έχει εμπιστοσύνη στην Επιτροπή Εφέσεων πως δεν θα επηρεαστεί από παρεμβάσεις!

Η Ένωση μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα δέχεται πόλεμο και είναι σίγουρη πως κάποια στιγμή όλος ο κόσμος θα μάθει την αλήθεια. Δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στον Λευτέρη Αυγενάκη, που τον χαρακτήρισε τον «τον χειρότερο Υφυπουργό Αθλητισμού από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους».

Έτσι λοιπόν, το… σήριαλ δεν τελείωσε και η Σούπερ Λιγκ συνεχίζει να παίζει μπάλα στα δικαστήρια και πλέον περιμένουν την απόφαση της Εφέσεως.

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος μέσω της εκπομπής του στον Bwin ΣΠΟΡΤΦΜ σχολίασε τις εξελίξεις και έκανε μία πρόβλεψη!

Αρχικά, πριν βγει η ανακοίνωση της Ένωσης, ανέφερε: «Αν την κάνει την έφεση, έχει τύχη. Γιατί έφυγε η υπόθεση από το θέμα της μέτρησης και πήγαν στην ευθύνη».

Και μετά την ανακοίνωση των Κιτρινόμαυρων σχολίασε: «Επειδή έκατσα και τη διάβασα την απόφαση, είναι δύσκολο για τον Ατρόμητο να βάλει ξανά το θέμα της μέτρησης. Ο δικαστής είπε ότι αυτή έγινε από τον διαιτητή και τέλος. Δεν είπε ούτε αν είναι σωστή ούτε λάθος. Απλά ότι έγινε μέτρηση από τον υπεύθυνο.

Πλέον θα ασχοληθούμε με την αντικανονικότητα. Το πρόβλημα για την ΑΕΚ είναι ότι ο δικαστής για την αντικανονικότητα δίνει κι ένα σκεπτικό. Και θα πρέπει η Εφέσεων τώρα να δώσει ένα άλλο σκεπτικό για να αλλάξει την υπόθεση. Η συγκεκριμένη Εφέσεων απλά θυμίζω, πως τις κάνει πιο light συνήθως τις αποφάσεις.

Αν η ΑΕΚ είχε παίξει το ματς, θα είχε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει την ένσταση. Θα μπορούσε να πει ότι έπαιξα, έχασα και ο ανταγωνισμός του είχε ένα κέρδος. Σε όλες τις ιστορίες ενστάσεων που έχουν γίνει κατά καιρούς, οι πιθανότητες να κερδίσεις χωρίς να παίξεις είναι σπάνιο. Είχε γίνει τότε με την ταμειακή στην Τούμπα. Ο δικαστής λέει ότι δεν μπορεί να δώσει μία νίκη σε ένα παιχνίδι που δεν έγινε».


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση Κούγια σε ΑΕΚ: "Κατεξευτελίστηκαν" - Βόμβες για παράγκα, "Φιλιππινέζες", κομμένα δοκάρια 
 

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags