Facebook Pixel Ολυμπιακός - Χάμες Ροντρίγκες: Ο Φορτούνης... απογειώνει τον Χάμες - Εντολή έκπληξη από Μίτσελ - "Μυστήριο" με το συμβόλαιο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-15 21:04:00

Ο Φορτούνης... απογειώνει τον Χάμες - Εντολή έκπληξη από Μίτσελ - "Μυστήριο" με το συμβόλαιο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο Φορτούνης... απογειώνει τον Χάμες - Εντολή έκπληξη από Μίτσελ - "Μυστήριο" με το συμβόλαιο!

Πώς ο Κολομβιανός σταρ μπορεί να αλλάξει στάτους τους Πειραιώτες. Γιατί ο τρόπος παιχνιδιού δεν τον βοηθάει να σκοράρει και πώς θέλει να τον αξιοποιήσει ο Ισπανός κόουτς, στην ίδια 11αδα μαζί με τον Φορτούνη.
 

Ολυμπιακός: Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν όλοι στο Λιμάνι με τις εμφανίσεις που κάνει ο Χάμες Ροντρίγκες με την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς είναι δεδομένο ότι το επίπεδό του είναι για πολύ ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα, υψηλότερων απαιτήσεων.

Ο διεθνής Κολομβιανός σταρ ξεχωρίζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα στην 11άδα του Ολυμπιακού, καθώς η ποιότητά του είναι τέτοια που κάνει συμπαίκτες και αντιπάλους να τον χαζεύουν με την μπάλα στα πόδια. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η χρηματιστηριακή του αξία βρίσκεται κοντά στα 10 εκατ. ευρώ παρά τα 31 του χρόνια και στο Λιμάνι έχει 20 συμμετοχές, 5 γκολ και 5 ασίστ μέχρι στιγμής.

Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι αλλά υπάρχει η δυνατότητα για να υπογράψει έναν ακόμα χρόνο στην ομάδα. Κάτι που, προφανώς, εύχονται όλοι...

Κάπου, όμως, υπάρχει ένα "αλλά" στην περίπτωσή του, υπάρχει μια παράμετρος, υπάρχει μια συνθήκη που θα μπορούσε να είχε την καριέρα του στον Ολυμπιακό να απογειωθεί, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια κοντά στο κλαμπ και, προφανώς, γνωρίζουν περισσότερα από εμάς.

Πώς θα μπορούσε να πάρει περισσότερα από τον Χάμες ο Ολυμπιακός; Αν ο Κολομβιανός άσος άφηνε περισσότερο την μπάλα στα πόδια των δημιουργικών συμπαικτών του, όπως είναι ο Χουάνγκ και ο Φορτούνης, για παράδειγμα, προκειμένου να είναι εκείνος πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Χάμες θέλει πολύ την μπάλα στην πόδια του και έχει την ποιότητα να την κυκλοφορήσει, ωστόσο αυτό το στοιχείο του, τον κρατάει μακριά από την περιοχή όταν πηγαίνει ακόμα και ως 6άρι για να πάρει την πρώτη πάσα. 

Αυτός είναι ο λόγος που οι Πειραιώτες δεν έχουν πάρει, ακόμα, περισσότερα γκολ από εκείνον, καθώς θα μπορούσε να έχει τα διπλάσια ήδη αν έπαιζε πιο σταθερά στη θέση πίσω από τον επιθετικό. Αυτό καλείται να κάνει μαζί του ο Μίτσελ, αν και είναι σαφές ότι ένας παίκτης σαν τον Χάμες δεν είναι εύκολο να μπει σε κουτάκια του συστήματος...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Με 5 εκατ. στον... Ολυμπιακό ο Δουβίκας - Άλλος παίκτης από Βόλο - Θα τον καταπιούν στην Ιταλία"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags