Ο Μαντίγια εμφανίζεται από τους Κολομβιανούς ως ένας παίκτης που ξέρει καλά ο Χάμες Ροντρίγκες! Μάλιστα, δημοσιογράφος από την Κολομβία ανέφερε πως ο νεαρός στόπερ έχει αξία 2.2 εκατ. ευρώ και εφόσον ο Ολυμπιακός καταλήξει πως θα κάνει κίνηση για αυτόν θα αξιοποιήσει την παρουσία του Χάμες για να πετύχει ένα deal. Ο ίδιος ο Σιέρα είχε μεταδώσει πως η Σάντα Φε απέρριψε πριν από λίγες ημέρες πρόταση 2.2 εκατ. ευρώ για τον παίκτη από ομάδα στην Ελλάδα, χωρίς να αναφέρει όμως ποια.

Από εκεί και πέρα ο πρόεδρος της ομάδας του νεαρού στόπερ μίλησει για κρούσεις από τη Βραζιλία με ποσά άνω των 2.2 εκατ. ευρώ και τόνισε πως η ομάδα δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση για τον νεαρό στόπερ. «Μπορεί διαμεσολαβητές ή μάνατζερ να εμφανίζονται αναφέροντας ομάδες αλλά εμείς δεν έχουμε λάβει καμία προσφορά / πρόταση για τον παίκτη», είπε στον δημοσιογράφο Κάρλος Αντόνιο Βέλεζ.

Ο 19χρονος Μαντίγια έχει ύψος 1.85 μέτρα και αγωνίζεται στόπερ. Έχει φέτος 25 ματς με 1 ασίστ και ανήκει στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε. Απ' όσα προκύπτουν από την Κολομβία είναι πιθανόν να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και εκείνος να έχει «τσεκάρει» την περίπτωσή του.