Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Κορυφαία επιλογή για Ολυμπιακό - Αναντικατάστατος σε Bundesliga - Ισπανική σχολή και μπαλαδόρος"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-16 20:35:00

"Κορυφαία επιλογή για Ολυμπιακό - Αναντικατάστατος σε Bundesliga - Ισπανική σχολή και μπαλαδόρος"

του Γιώργου Κτενά
"Κορυφαία επιλογή για Ολυμπιακό - Αναντικατάστατος σε Bundesliga - Ισπανική σχολή και μπαλαδόρος"

Μεταγραφή που αναβαθμίζει την 11αδα: "Καλή τεχνική, σέντρα, γκολ"! Αν και ακόμα βρισκόμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου, στο Λιμάνι έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν, καθώς η ομάδα έχει συγκεκριμένα κενά και ψάχνει παίκτες αξίας, που θα μπορούσαν να έρθουν είτε ως ελεύθεροι είτε με το ελάχιστος κόστος. Ποια είναι η νέα περίπτωση που εξετάζουν πολύ σοβαρά και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

Ολυμπιακός: Το όνομα του Άαρον Μαρτίν βρίσκεται στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών τις τελευταίες ώρες, ως μια πρώτης τάξης λύση από τη Γερμανία που μπορεί το προσεχές καλοκαίρι να έρθει στην ομάδα και να πάρει τη φανέλα τού αριστερού μπακ στο σπίτι.

Ο 25χρονος άσος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισπανίας (U21) και το συμβόλαιό του με την Μάιντς ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει πετύχει, ήδη, τρία γκολ και έχει δώσει δύο ασίστ, καθώς είναι σαφές ότι είναι φουλ επιδραστικός επιθετικά για την ομάδα του.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Ανέστη Ζαχαράκη, που γνωρίζει άριστα το γερμανικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για τον Μαρτίν και την προοπτική να έρθει στην Ελλάδα.

"Καμία σχέση επιθετικά με τον Ρέαμπτσιουκ - Στα top αριστερά μπακ της Γερμανίας - Γλυκά χτυπήματα"

Ανέστη, ποια είναι η άποψή που έχεις για τον Αάρον Μαρτίν;

"Συνήθως παίζει όλη την πλευρά γιατί η Μάιντς αγωνίζεται με τριάδα στην άμυνα, αλλά μπορεί και να αντεπεξέλθει και σε 4άδα. Έχει την καλύτερη σέντρα, εκτελεί κόρνερ και φάουλ, καμία σχέση επιθετικά με τον Ρέαμπτσιουκ σε αυτόν τον τομέα. Δεν έχει καλή έκρηξη, αλλά συνεργάζεται με τον εξτρέμ μπροστά του, πολύ γλυκά χτυπήματα, είναι παίκτης καλου επιπεδου. Αμυντικά κρατάει τη θέση του".

Πόσο πιθανό βλέπεις ένας παίκτης με αυτά τα χαρακτηριστικά να έρθει στην Ελλάδα;

"Αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του, είναι περίπτωση που μπορεί να γίνει για top ελληνική ομάδα. Αλλά δεν είναι εύκολο, έχει γεμάτη χρονιά, ξεχωρίζει και στη Μάιντς, φέτος είναι αναντικατάστατος. Μετά τα top αριστερά μπακ του πρωταθλήματος, από τη δεύτερη σκάλα είναι ένας από τους καλύτερους".

"Αναβάθμιση σε σχέση με Ρέαμπτσιουκ - Φουλ επιθετικός με Ροντινεϊ ο Ολυμπιακός - Ξέρει το τόπι σαν μεσοεπιθετικός"

Σε σχέση με το υλικό που υπάρχει τώρα στον Ολυμπιακό;

"Τον Ραμόν δεν τον έχω δει αρκετά και δεν μπορώ να πω. Είναι αναβάθμιση μεσοεπιθετικά σε σχέση με τον Ρέαμπτσιουκ, αλλά δεν είναι τόσο δυναμικός όσο ο Ρέαμπτσιουκ. Αν θέλουν δύο επιθετικά μπακ δεξιά και αριστερά, είναι πολύ καλός. Αλλά με τον Ροντινέι να ανεβαίνει διαρκώς, αν έρθει και ο Μαρτίν θα είναι φουλ επιθετική η ομάδα από τα μπακ της. Στη Μάιντς, για παράδειγμα, έχει ήδη τρία γκολ φέτος, είναι πολύ επιθετικός, συν δύο ασίστ. Αλλά το δεξιό μπακ είναι πολύ συγκρατημένος, προωθείται μόνο στα στημένα, δεν έχει ανεβάσματα, πολλές φορές γίνεται τέταρτος αμυντικός".

Γενικά έχεις καλή εικόνα για εκείνον.

"Ο Μαρτίν είναι σε πολύ καλή ηλικία, Ισπανός, κλασσική ισπανική σχολή με την μπάλα κάτω, να κάνει συνδυασμούς, καλό κοντρόλ, το ξέρει το τότι και, παρότι είναι αριστερός μπακ, έχει στοιχεία μεσοεπιθετικού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάβει... φωτιές ο Ολυμπιακός- Επίσκεψη Καραπαπά στην ΕΠΟ- Γιατί διαμαρτύρεται, τι είπε με Μπαλτάκο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags