Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ξεπερνάει και τον Ποντένσε ο ΠΑΟΚ - Γράφει ιστορία στην Ελλάδα - "Δώρο" Λουτσέσκου σε Σαββίδη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-19 14:45:00

Ξεπερνάει και τον Ποντένσε ο ΠΑΟΚ - Γράφει ιστορία στην Ελλάδα - "Δώρο" Λουτσέσκου σε Σαββίδη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ξεπερνάει και τον Ποντένσε ο ΠΑΟΚ - Γράφει ιστορία στην Ελλάδα - "Δώρο" Λουτσέσκου σε Σαββίδη!

Πώς ο Ρουμάνος... απογειώνει τον Δικέφαλο κι αλλάζει την ιστορία. Οι Θεσσαλονικείς κυνηγούν ένα τεράστιο μεταγραφικό deal κι ελπίζουν πως θα καταφέρουν να κλείσουν το μεγαλύτερο ποσό που έχει υπάρξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΠΑΟΚ: Ολόκληρο θέμα υπάρχει το τελευταίο διάστημα με τον Γιάννη Κωνσταντέλια και το μέλλον του στον Δικέφαλο, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον από ευρωπαϊκά κλαμπ που έχουν τσεκάρει την παρουσία του.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το εξωτερικό, ακόμα και μεγέθη όπως η Μαν. Σίτι και η Άρσεναλ έχουν στη λίστα τους τον άσο των Θεσσαλονικέων, αν και αυτό από μόνο του δεν σημαίνει ότι μπορεί να προχωρήσει κιόλας η μεταγραφή του σε κλαμπ τέτοιου μεγέθους.

Γιατί ο Κωνσταντέλιας προφανώς και βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο αλλά χρειάζεται να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά (όπως κάνει, δηλαδή, για να είμαστε δίκαιοι!), προκειμένου να μην φύγουν ποτέ τα φώτα από πάνω του. Κι εδώ έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς σκέφτονται οι άνθρωποι του Δικέφαλου για την περίπτωσή του: Δεν πρόκειται να πωληθεί το προσεχές καλοκαίρι, καθώς από την παραμονή του για άλλη μια σεζόν στην ομάδα κερδισμένοι θα βγουν όλοι!

 

Ο νεαρός άσος γιατί θα έχει φανέλα βασικού σε Ελλάδα και Ευρώπη και η ομάδα από την αγωνιστική του παρουσία αλλά και από την αύξηση της τιμής του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Γιατί μπορεί, τώρα, η τιμή του, θεωρητικά, στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να βρίσκεται κάτω από το 1 εκατ. ευρώ, αλλά άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια στην μανατζερική πιάτσα δήλωσαν στο sportdog ότι ο Κωνσταντέλιας μπορεί να γίνει η ακριβότερη πώληση από όλες τις ελληνικές ομάδες το καλοκαίρι του 2024.

"Αν ο ΠΑΟΚ αγκαλιάσει σωστά τον Ντέλια και τον κρατήσει για μια ακόμα σεζόν στο ρόστερ του, μπορεί να πάρει 20+ εκατ. ευρώ. Υπάρχει πλαφόν στα χρήματα που μπορεί να δώσει μια ομάδα του εξωτερικού σε ελληνικό κλαμπ, αλλά δεν αποκλείεται αυτό το πλαφόν να διερευνηθεί από τον Κωνσταντέλια", ανέφερε ο συνομιλητής μας.

Όταν του υπενθυμίσαμε ότι τη μερίδα του λέοντος στις top πωλήσεις την έχει ο Ολυμπιακός, με τον Ντανιέλ Ποντένσε που στοίχισε σχεδόν 21 εκατ. ευρώ η μεταγραφή του στη Γουλβς, λάβαμε την απάντηση ότι ο νεαρός άσος τού ΠΑΟΚ μπορεί να ανοίξει τρύπα σε αυτό το ταβάνι!

Ο 19χρονος άσος είναι σε άριστη ηλικία, η θητεία του στο βελγικό ποδόσφαιρο αλλά και η εμπιστοσύνη που του έχει δείξει ο Λουτσέσκου, τον έχουν βοηθήσει πολύ. Για το δικό του καλό, της ομάδας, αλλά και για να γεμίσουν τα ταμεία της ΠΑΕ με ένα ποσό που κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει ξαναδεί στην Ελλάδα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβες" Τσαλουχίδη για ΠΑΟΚ - Μπηχτές σε Μπότο, Λουτσέσκου - "Θα ήταν πρωταθλητής αν..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags