Τις υπηρεσίες του Σέρχιο Αραούχο σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της θα στερηθεί η ΑΕΚ, καθώς ο Αργεντινός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες με αυτή που αντίκρισε χθες στην Τούμπα, στο μαρκάρισμα πάνω στον Νέλσον Ολιβέιρα.

Στην Ένωση θεωρούν πως κακώς ο Αραούχο "κιτρινίστηκε", αφού το τάκλιν που έκανε στον Πορτογάλο φορ ήταν καθαρό, ενώ εκείνος που έπρεπε να τιμωρηθεί ήταν ο παίκτης του ΠΑΟΚ, επειδή τον πάτησε.

Κάπως έτσι ο άσος της ΑΕΚ συμπλήρωσε κάρτες και θα χρειαστεί να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής, σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Το πρόγραμμα των Κιτρινόμαυρων είναι το ακόλουθο: Αστέρας Τρίπολης εντός (25/2), ΟΦΗ εκτός (5/3), Ολυμπιακός εντός (12/3) και πάλι με τους Πειραιώτες εκτός για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Εν τω μεταξύ, στο όριο των καρτών είναι οι Χατζισαφί, Ελίασον, Πινέδα, Ρότα, Γκατσίνοβιτς και Άμραμπατ, αφού έχουν από τρεις κίτρινες κάρτες. Μουκουντί και Σιμάνσκι έχουν συμπληρώσει τέσσερις και επτά κίτρινες κάρτες, αντίστοιχα, και θα απουσιάσουν από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΟΦΗ, αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άργησε ο Αλμέιδα... δώρο σε Λουτσέσκου - Μοιραίος Αθανασιάδης - Όπως με Ολυμπιακό ο Βίντα!