Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γι’ αυτό είναι σε… καραντίνα ο Σισέ - Τι έκανε στου Ρέντη και δεν παίζει - Το ξεκαθάρισε ο Μίτσελ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-21 18:15:00

Γι’ αυτό είναι σε… καραντίνα ο Σισέ - Τι έκανε στου Ρέντη και δεν παίζει - Το ξεκαθάρισε ο Μίτσελ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτό είναι σε… καραντίνα ο Σισέ - Τι έκανε στου Ρέντη και δεν παίζει - Το ξεκαθάρισε ο Μίτσελ!

Ο Ισπανός προπονητής δεν δέχεται να παραβιάζονται οι κανόνες του. Ο Σενεγαλέζος στόπερ βρίσκεται εκτός πλάνων πριν από το Μουντιάλ και παρότι το τελευταίο διάστημα υπήρξε η απόφαση να επιστρέψει, ακόμα δεν τον έχουμε δει με τα ερυθρόλευκα. Τι ακριβώς συνέβη και πότε θα αγωνιστεί;

Ολυμπιακός: Ο Παπ Αμπού Σισέ παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης στον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι υπήρχε η αίσθηση ότι θα επέστρεφε στην αποστολή της ομάδας στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Λαμία. Τελικά ο Μίτσελ δεν πήρε μαζί του στη Φθιώτιδα τον Σενεγαλέζο στόπερ, σε αντίθεση με τον συμπατριώτη του, Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος έπαιξε βασικός.

Το προηγούμενο διάστημα ο Σισέ θεωρήθηκε «φευγάτος», εντούτοις δεν βρέθηκε συμφέρουσα πρόταση για την παραχώρησή του και έτσι έμεινε στο Λιμάνι.

Από τη στιγμή που παραμένει μέλος της ομάδας, ο Μίτσελ δεν είναι αρνητικός στο να χρησιμοποιήσει ξανά τον υψηλόσωμο αμυντικό. Αντιθέτως, πληροφορίες αναφέρουν ότι θέλει να τον επαναφέρει στα πλάνα του, ωστόσο περιμένει περισσότερα από τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να αποδείξει ότι αξίζει μία ευκαιρία.

Τις τελευταίες φορές που ο Σισέ κλήθηκε να αγωνιστεί, κυρίως ως αλλαγή, έδειξε βαρύς και δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα με την παρουσία του. Η εικόνα του στις προπονήσεις δείχνει έναν παίκτη που βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση και ίσως αυτός είναι ο παράγοντας που αποτρέπει τον Μίτσελ από το να τον χρησιμοποιήσει.

Ο Ισπανός είναι απαιτητικός και θέλει να βλέπει τους παίκτες του να δουλεύουν σωστά για να βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα. Όσοι το κάνουν επιβραβεύονται, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την επιστροφή του Μπα, στον οποίο αναφερθήκαμε προηγουμένως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η ομάδα που "πολιορκεί" τον Μαρσέλο - Μεγάλη πρόταση στα χέρια του!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags