Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ούτε να... ακούσει ο Σαββίδης για 2.5 εκατομμύρια - Απόφαση Λουτσέσκου για τον "νέο Κωνσταντέλια"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-22 13:40:00

Ούτε να... ακούσει ο Σαββίδης για 2.5 εκατομμύρια - Απόφαση Λουτσέσκου για τον "νέο Κωνσταντέλια"!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ούτε να... ακούσει ο Σαββίδης για 2.5 εκατομμύρια - Απόφαση Λουτσέσκου για τον "νέο Κωνσταντέλια"!

Το λάθος του Ρουμάνου και η συνάντηση που θα κρίνει τα πάντα. Τι συμβαίνει με την πρόταση από το MLS για τον Κούτσια; Πώς βρέθηκε στον Βόλο, γιατί ο προπονητής του Δικεφάλου φαίνεται πως δεν τον πιστεύει και ποια θα είναι η απάντηση της διοίκησης.
 

ΠΑΟΚ - Γιώργος Κούτσιας: Κεντρικό πρόσωπο είναι τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου ο νεαρός Έλληνας άσος, καθώς έχει προκύψει πρόταση από το MLS για την παραχώρησή του ύψους 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο Κούτσιας είναι προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου και όλα τα προηγούμενα χρόνια είχε καταφέρει να αποσπάσει εξαιρετικά σχόλια για την παρουσία του στην ομάδα. Παρόλα αυτά ο Λουτσέσκου δεν είχε ενθουσιαστεί ποτέ με την αξιοποίησή του ως μέλος της 18άδας του Δικέφαλου, στο βασικό ροτέισον ή, έστω, στους παίκτες εκείνους που πιστεύει.

Στη Θεσσαλονίκη συζητούν έντονα ότι ο Ρουμάνος δεν βλέπει με πολύ καλό μάτι τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς θέλει να έχουν μεγαλύτερη εμπειρία, ενώ ειδικά για τους Έλληνες και νεαρούς υπάρχει ένα ζήτημα παραπάνω - Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι στην αρχή τής σεζόν έβαζε βασικό τον Μπίσεσβαρ και όχι τον Κωνσταντέλια.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο δανεισμός του Κούτσια στον Βόλο, του Αχιλλέα Μπέου, που θα είχε εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής, σε μια ομάδα που επιτίθεται και διεκδικεί με αξιώσεις θέση στην 5άδα. Με τον νεαρό άσο να έχει πετύχει, ήδη, 4 γκολ μέχρι στιγμής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενδεικτικό του από πού προκύπτει αυτό το ενδιαφέρον από την άλλη άκρη του Ατλαντικού

Το ζήτημα, τώρα, είναι ο ΠΑΟΚ πώς προσπαθεί να το διαχειριστεί το θέμα, καθώς είναι ανοιχτό να τον πουλήσει! Αλλά, σίγουρα, όχι με 2,5 εκατ. ευρώ. Δεδομένα, δηλαδή, θα αρνηθεί την πρώτη πρόταση. Αν αρνηθεί και την επόμενη, που μπορεί να είναι 3 ή και 3,5 εκατ. ευρώ, θα πρέπει να πρέπει να μιλήσει με τον παίκτη και να του εξηγήσει τι σκέφτεται για εκείνον - Δηλαδή αν τον υπολογίζει για πρώτη λύση ή για δεύτερη την επόμενη αγωνιστικη περίοδο, δεδομένου ότι δεν υπάρχει λόγο να απορρίψει πρόταση 3 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του αν δεν υπολογίζεται!

Γιατί, για παράδειγμα, και για τον Κωνσταντέλια απέρριψε πρόταση 13 εκατ. ευρώ από τη Σάλτσμπουργκ, αλλά τον φωναξε να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με 550.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές και τους έδειξε ότι τον πιστεύει για βασικό. Με τον Κούτσια, τι ισχύει;

Σε κάθε περίπτωση ο Δικέφαλος, αρχικά, θα αρνηθεί την πρώτη πρόταση για να κερδίσει χρόνο. Τι θα γίνει με τον Κούτσια ευρύτερα στον συλλογο, όμως, αφορά τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, που εκκινεί από τον Ολιβέιρα και φτάνει μέχρι και τον Τζίμα.

Για να απαντήσει και να γίνει... παιχνίδι με το MLS, πάντως, υπάρχει χρόνος, αθώς οι μεταγραφές στις ΗΠΑ ολοκληρώνονται τον Απρίλιο...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Μαρσέλο στον Ολυμπιακό - Φεύγει και δεύτερο όνομα τα επόμενα 24ωρα - Πάει Αμερική!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags