Facebook Pixel Γι’ αυτό πουλάει τον Κούτσια ο ΠΑΟΚ - Ανοιχτή γραμμή Σαββίδη με Μπέο - Πολλά χρήματα στον Βόλο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-23 18:14:00

Γι’ αυτό πουλάει τον Κούτσια ο ΠΑΟΚ - Ανοιχτή γραμμή Σαββίδη με Μπέο - Πολλά χρήματα στον Βόλο!

του Γιώργου Κτενά
Γι’ αυτό πουλάει τον Κούτσια ο ΠΑΟΚ - Ανοιχτή γραμμή Σαββίδη με Μπέο - Πολλά χρήματα στον Βόλο!

"Παραδοσιακά έχουν καλές σχέσεις οι δύο πρόεδροι και στο τέλος θα..."! Γιατί οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να κάνουν αποδεκτή την πρόταση για τον νεαρό επιθετικό, το κενό που αφήνει στο Βόλο και η μεγάλη ευκαιρία για κέρδος.

Η επικείμενη πώληση του Γιώργου Κούτσια, που αγωνίζεται ως δανεικός στον Βόλο από τον ΠΑΟΚ, στη Σικάγο Φάιρ έφερε ξανά στην επικαιρότητα την σχέση των Αχιλλέα Μπέου και Ιβάν Σαββίδη.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Δικέφαλος θα κάνει αποδεκτή την πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ (μαζί με κάποια μπόνους) για την παραχώρηση του νεαρού άσου, δεδομένου ότι στην ομάδα υπάρχει ο Νέλσον Ολιβέιρα (αναμένεται να ανανεώσει με λιγότερα χρήματα), ο Μπράντον Τόμας αλλά και ο νεαρός Στέφανος Τζίμας, για τον οποίο ακούγονται από όλους τα καλύτερα λόγια.

Κάτι που σημαίνει ότι έχει απόλυτη λογική η πώληση του Κούτσια, ειδικά με ένα καλό ποσό όπως αυτό που προσφέρει η ομάδα του MLS. Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαγεωργίου, που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ τής ομάδας του Βόλου, προκειμένου να μάθουμε και από την πλευρά του Βόλου πώς βλέπουν την παραχώρηση του παίκτη που αγωνίζεται δανεικός στην ομάδα τους.

"Δεν θα λείψει από τον Βόλο - Αυτή είναι η σχέση Μπέου-Σαββίδη - Αέρινος για το MLS"

"Δεν είναι βασικός, δεν η Νο1 επιλογή για τον Βόλο. Από αυτή την άποψη δεν είναι ότι θα λείψει κιόλας από την ομάδα", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε για το ερώτημα αν η ξαφνική αποχώρηση από την ομάδα του Βόλου θα δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις των δύο διοικήσεων:

 "Μπέος και Σαββίδης, παραδοσιακά, έχουν ανοιχτή γραμμή, δεν έχουν χαλάσει οι σχέσεις του, υπάρχει και το μεταξύ τους στο φινάλε του πρωταθλήματος όπου θα έρθει αρκετός κόσμος από τη Θεσσαόνίκη.

Από όσα είδες με τον Κούτσια στον Βόλο θεωρείς ότι μπορεί να τα καταφέρει στο MLS!

"Ευνοεί τέτοιο στιλ επιθετικούς, πιο αέρινους. Είναι πολύ καλός παίκτης αλλά στον Βόλο δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη των προπονητών. Καλός είναι, αλλά έβαλε άλλος τα γκολ και έπαιζε άλλος περισσότερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είναι μόνο ο Κούτσιας - "Σκάει" κι άλλη αποχώρηση στον ΠΑΟΚ - Ποιος φεύγει δανεικός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags