Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο μεγάλος... φόβος του Μίτσελ για ΠΑΟ - Αλλάζει 11αδα λόγω Μαντσίνι - Έτσι αιφνιδιάζει τον Γιοβάνοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-23 23:16:00

Ο μεγάλος... φόβος του Μίτσελ για ΠΑΟ - Αλλάζει 11αδα λόγω Μαντσίνι - Έτσι αιφνιδιάζει τον Γιοβάνοβιτς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο μεγάλος... φόβος του Μίτσελ για ΠΑΟ - Αλλάζει 11αδα λόγω Μαντσίνι - Έτσι αιφνιδιάζει τον Γιοβάνοβιτς!

Τι ετοιμάζει ο Ισπανός για το ντέρμπι και η εντολή που έδωσε στου Ρέντη! Οι Πειραιώτες θέλουν μόνο νίκη στο Σαββατιάτικο παιχνίδι και για να το πετύχουν αυτό, θα πρέπει πρώτα να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους. Το πλάνο του κόουτς και πώς θα χτυπήσει το Τριφύλλι.
 

Αντίστροφη μέτρηση για το πολύ σημαντικό ντέρμπι των Ερυθρόλευκων με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (25/2) στο Καραϊσκάκης με τον Μίτσελ ακόμα και σήμερα να προσπαθεί να κρατήσει "κλειστά" τα χαρτιά του σχετικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας των Πειραιωτών.

Το βασικό ερωτηματικό συνεχίζει να είναι η άμυνα που θα παρατάξουν οι πρωταθλητές και κυρίως οι παίκτες που θα είναι στα στόπερ, μιας και κανείς δεν είναι σίγουρος για την κατάσταση που θα βρίσκεται ο Παπασταθόπουλος και αν θα ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που έχει από τον αγώνα με τη Λαμία, κάτι που τον ανάγκασε να αποχωρήσει πριν το τέλος του παιχνιδιού. Σύμφωνα πάντως με αυτά που βγαίνουν από του Ρέντη, ο Σωκράτης το... παλεύει, θέλει να παίξει και αν τα πράγματα συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό τότε θα είναι στη βασική ενδεκάδα, έχοντας πλάι του τον Μπα και όχι τον Ντόη στο κέντρο της Ερυθρόλευκης άμυνας, με τον Ισπανό τεχνικό να το έχει ήδη δοκιμάσει στις προπονήσεις.

Παράλληλα ο Μίτσελ σκέφτεται σοβαρά να δώσει φανέλα βασικού στον Σαμασέκου, ξανά, μιας και οι εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό έχουν δείξει ότι δίνει πράγματα που ο Ισπανός ζητάει από τα χαφ του, ενώ το γκολ κόντρα στη Λαμία του έχει ανεβάσει στα... ύψη την ψυχολογία του. Όσον αφορά για τα εξτρέμ είναι σχεδόν σίγουρο να δούμε τους Κανός και Μπιέλ, με τον τεχνικό των Πειραιωτών να θέλει από τους παίκτες που θα αγωνιστούν εκεί να δίνουν βοήθειες και ανασταλτικά, μιας και ξέρει πως το μεγάλο "όπλο" των Πρασίνων είναι τα εξτρέμ τους και κυρίως οι Ντάνιελ Μαντσίνι και Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Για αυτό άλλωστε φαίνεται ότι ο Μίτσελ θα βάλει το Ρέαμπτσιουκ στην βασική ενδεκάδα, μιας και μπορεί ο Ραμόν να έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στα δύο παιχνίδια που αγωνίστηκε, όμως αρχικά η μειωμένη εμπειρία του σε παιχνίδια που... καίνε, όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό, όσο και το γεγονός ότι πρόκειται για πιο επιθετικό μπακ κάνει τον Μολδαβό να κερδίζει... πόντους.

Την ίδια στιγμή ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών, από την αρχή της εβδομάδας, προσπαθεί να δουλέψει πολύ στο τακτικό κομμάτι του ντέρμπι, με στόχο να μην δει ξανά την κακή εικόνα των πρώτων 15 λεπτών στην αρχή των πρόσφατων αναμετρήσεων. Για αυτό άλλωστε το τμήμα scouting έχει αναλύσει φάσεις από τα πρόσφατα παιχνίδια με Ατρόμητο, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Λαμία απ’ το πρωτάθλημα και με την ΑΕΚ στο κύπελλο, με τον Μίτσελ να εξηγεί αναλυτικά τα λάθη και να θέλει να δει άμεσα βελτίωση στον συγκεκριμένο τομέα. Μάλιστα ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει τονίσει σε όλους τους τόνους πως το βασικό στο ντέρμπι είναι ένα γρήγορο γκολ για τους Ερυθρόλευκους και αυτός πρέπει να είναι και ο σκοπός τους. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως θα αυξήσει την πίεση στον αντίπαλο, βάζοντας σε μεγάλο βαθμό στην εξίσωση και τον κόσμο, ενώ παράλληλα θα βάλει πίεση στους Πράσινους, που στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ είδαμε ότι δεν αντέχουν. 



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή Ολυμπιακού για καλοκαίρι - Έρχεται από Premier - Απόφαση Μαρινάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags