Facebook Pixel Με τη φανέλα και ...για τη φανέλα
Ποδόσφαιρο
| 2012-01-11 21:57:00

Με τη φανέλα και ...για τη φανέλα

Με τη φανέλα και ...για τη φανέλα

Και μόνο οι φανέλες του Ολυμπιακού αρκούσαν να νικήσουν τον Θρασύβουλο στο Κύπελλο. Πάντως οι ερυθρόλευκοι πήραν το μήνυμα της διοίκησης για την γκέλα με τη Δόξα, ήταν σοβαροί κι έφτασαν άνετα στο 3-0 με δύο του Πάντελιτς που τραυματίστηκε...

Στα “προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, έχοντας εύκολο έργο απέναντι στον Θρασύβουλο. Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν 3-0 στο ρελαντί και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Όπως ήταν φυσικό, ο Ολυμπιακός είχε τον πρώτο λόγο στις κινήσεις από την εκκίνηση του ματς, χωρίς να καταβάλει μέγιστη προσπάθεια. Οι “ερυθρόλευκοι” κινούνταν σε χαλαρούς ρυθμούς και με τη συμπλήρωση του 10λεπτου κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ. Ο Αμπντούν ξεμαρκαρίστηκε από τον Παγώνη, έβγαλε πάσα στον Πάντελιτς στην καρδιά της περιοχής ο οποίος εκτέλεσε με άψογο τρόπο τον Κασμερίδη για το 1-0! Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αρκετά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έδωσαν χώρους στον Θρασύβουλο. Στο 21' μάλιστα ο Πάντελιτς ήλθε μια ανάσα από το να χριστεί για δεύτερη φορά σκόρερ, αλλά το 2-0 εν τέλει το πέτυχε ο Φουστέρ με σουτ (στο ίδιο λεπτό) μέσα από την περιοχή, το οποίο πριν καταλήξει στα δίχτυα βρήκε το δεξί δοκάρι του Κασμερίδη. Οι παίκτες του Βαλβέρδε είχαν και άλλες αναξιοποίητες ευκαιρίες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ενώ ο Θρασύβουλος δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απειλητικός. Μια φάση έκανε όλο και όλο στο 33' με το πλασέ του Ζουμπουλάκη απέναντί από τον Μέγερι να καταλήγει άουτ. Έτσι το ημίχρονο έληξε με το σκορ να παραμένει 2-0 υπέρ των Πειραιωτών.

Το δεύτερο μέρος η εικόνα του ματς δεν άλλαξε. Ο Ολυμπιακός έπαιζε στο ρελαντί, πιέζοντας διαρκώς την άμυνα του Θρασύβουλου. Στο 56' ο Πάντελιτς πέτυχε ένα τρομερό γκολ με σουτ (3-0), αν και τα πανηγύρια κόπασαν αμέσως αφού ο Σέρβος και σκόρερ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε (σε χτύπημα από τον Βασιλείου) και μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου. Από εκείνο το σημείο μέχρι το σφύριγμα της λήξης, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε τραγικά, αφού οι “ερυθρόλευκοι” είχαν εξασφαλίσει την πρόκρισή.

Έτσι η ομάδα του Πειραιά πήρε το εισιτήριο για τους "8" επικρατώντας του Θρασύβουλου με σκορ 3-0.
 

90' Κεφαλιά του Χαβίτο, μπλοκάρει ο Κασμερίδης.

74' -Τρίτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Ο Βαλεριάνος περνά στη θέση του Παπαδόπουλου.

62' -Αλλαγή για τον Θρασύβουλο: Ο Βασιλείου βγαίνει για να μπει ο Νικολάου.

60' Σουτ του Χαβίτο μπλοκάρει ο Κασμερίδης.

59' -Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Μέσα ο Ιμπαγάσα, έξω ο Πάντελιτς που αποχώρησε με φορείο καθώς τραυματίστηκε.

68' Ο Μέγερι διώχνει με τα πόδια προ του Ντακόλ.

66' -Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Ο Μακούν αντί του Μοντέστο.

65' Κίτρινη στον Ζουμπουλάκη.

63' Άστοχο σουτ του Χαβίτο.

56' Γκολ για τον Ολυμπιακό: Ύστερα από σέντρα του Μοντέστο ο Πάντελιτς έπιασε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 3-0!

55' Η σέντρα του Μοντέστο περνάει αναξιοποίητη από τους συμπαίκτες του και ενώ ήταν και αρκετά δυνατή.

46' Έναρξη δευτέρου μέρους.

-Αλλαγή για τον Θρασύβουλο: Ο Βαγγελής αντί του Σταμπολζίεφ.

45' Λήξη ημιχρόνου.

44' Σουτ του Φουστέρ άουτ.

41' Ο Μέγιερι μπλοκάρει την μπάλα προ του Ντακόλ.

33' Ευκαιρία για τον Θρασύβουλο, με τον Ζουμπουλάκη να μπαίνει στην περιοχή του Ολυμπιακού, αλλά το πλασέ του βγήκε άουτ.

33' Κίτρινη κάρτα στον Καλαμιώτη.

32' Σουτ του Αμπντούν, η μπάλα πέρασε λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κασμερίδη και κατέληξε άουτ.

27' Καλό σουτ του Μόνχε... άουτ.

24' Ωραία μπαλιά του Μόνχε στον Αμπντούν, αλλά ο Αλγερινός δεν μπόρεσε να... τσιμπήσει την μπάλα και να σκοράρει.

21' Γκολ για τον Ολυμπιακό: Ο Φουστέρ έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής, σούταρε η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.

21' Kεφαλιά του Πάντελιτς, η μπάλα... ζωντάνεψε στην αγκαλιά του Κασμερίδη, ο οποίος την μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

10' Γκολ για τον Ολυμπιακό: Ο Αμπντούν ξεμαρκαρίστηκε από τον Παγώνη, έβγαλε πάσα στον Πάντελιτς στην καρδιά της περιοχής ο οποίος εκτέλεσε με άψογο τρόπο τον Κασμερίδη για το 1-0!

1' Έναρξη αγώνα


Ολυμπιακός: Μέγιερι, Μοντέστο, Παπάζογλου, Πάντελιτς, Χαβίτο, Φουστέρ, Αβραάμ, Μόνχε, Γέστε, Ποτουρίδης, Αμπντούν.

Θρασύβουλος: Κασμερίδης, Καλαμιώτης, Παγώνης, Βασιλείου, Σύρος, Ψιάνος, Ροκάστλ, Σταμπολζίεφ, Ντακόλ, Σκόνδρας, Ζουμπουλάκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags