Παναθηναϊκός: Σε μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του βρίσκεται στο Τριφύλλι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο Ιταλός τερματοφύλακας που το καλοκαίρι του 2021 είχε έρθει στην Ελλάδα και πήρε τα γάντια του βασικού στο σπίτι.

Ο 31χρονος άσος προερχόταν από μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Έμπολι (είχε αναδειχθεί ο καλύτερος τερματοφύλακας της Serie B το 2020/21) και, προφανώς, οι Πράσινοι του έδωσαν το κίνητρο για το κάτι παραπάνω στην καριέρα του: Ήρθε σε μια ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα και Κύπελλο και, προφανώς, τη συμμετοχή της ακόμα και στους ομίλους τού Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός είναι απόλυτα ικανοποιημένος μαζί του και αυτός είναι ο λόγος που θέλει να του ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιο - Αν και η υπάρχουσα συμφωνία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Μόνο που η ομάδα θέλει αφενός να τον ανταμείψει, αφετέρου να δείξει σε όσους ενδιαφέρονται ότι ο παίκτης υπολογίζεται.

Στο Τριφύλλι θέλουν να ξεκινήσουν άμεσα οι επαφές προς αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να νιώσει και ο παίκτης ότι η ομάδα τον αξιολογεί και, μάλιστα, θετικά. Ωστόσο, όπως σας αποκάλυψε σε χθεσινό ρεπορτάζ στο Sportod.gr ο Ευάγγελος Μίχος, ο Ιταλός κίπερ ήδη έχει ενημερώσει τους συμπαίκτες του πως θέλει για οικογενειακούς λόγους να επιστρέψει στην πατρίδα του!

Είναι ο Μπρινιόλι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα αρχίσει επαφές για ανανέωση; Προφανώς και όχι, καθώς στην ίδια λίστα βρίσκονται άλλα δύο ονόματα: Εκείνο του Δημήτρη Κουρμπέλη αλλά και του Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Ο αρχηγός τού Παναθηναϊκού μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες αλλά είναι ξεκάθαρη η προτεραιότητα που δίνει στο να ακούσει την πρόταση της ομάδας, ενώ ο Αργεντινός είναι περίπτωση Μπρινιόλι: Παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, η ομάδα θέλει να του δείξει ότι τον υπολογίζει και ανταμείβει την παρουσία του στην 11άδα του συλλόγου.

Τόσο ο Μπρινιόλι όσο και οι Κουρμπέλης και Παλάσιος είναι παίκτες που αποτελούν τον άξονα του Παναθηναϊκού, σπάνια βγαίνουν από την 11άδα, είναι επιδραστικοί και προφανώς η παραμονή τους είναι πολύ σημαντική για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωσε σε παίκτες του ΠΑΟ ότι φεύγει - Αποχώρηση "χρυσού" συμβολαίου σε ΑΕΚ - Επιστροφή Μπάρκα