Ολυμπιακός: Στο πλέον κρίσιμο ραντεβού της περιόδου, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε εντελώς άοσμος και άοπλος απέναντι σ’ έναν πολύ περισσότερο ψυχωμένο Παναθηναϊκό που πίστεψε σε μία νίκη την οποία, δικαίως πήρε ή έτσι κι αλλιώς θα’ παιρνε ακόμη και χωρίς το λάθος του Παπασταθόπουλου ή το αυτογκόλ του Ελ Αραμπί.

Όπως αναφερόταν και στο blog του Αλεσσάντρο Μερκιόρι στο Sportdog, ο Ολυμπιακός ξεγύμνωσε λάθη χρόνων, κυρίως της διοίκησης και της όποιας ομάδας ασχολείται με το scouting επιβεβαιώνοντας αυτό που άπαντες βλέπουν, εκτός από τους άμεσα ενδιαφερόμενους στον Πειραιά: ότι χρειάζεται επειγόντως ξήλωμα και χτίσιμο από την αρχή.

Παρά το συγκεκριμένο δεδομένο, καθώς και το γεγονός ότι στου Ρέντη υπάρχει απογοήτευση, δεν υπάρχει ταυτόχρονα και καμία διάθεση να παραιτηθούν από την προσπάθεια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Ευκαιρία για νέα αρχή ο αυριανός (11/2) επαναληπτικός με την ΑΕΚ, εκεί όπου ο Ζοσέ Ανιγκό και οι παίκτες του κυνηγούν ενα μικρό θαύμα, μετά το 3-0 του πρώτου ημιτελικού στην OPAP Arena.

Ανεξάρτητα από το πως θα τελειώσει η σεζόν, πάντως, αυτό που πραγματικά έχει μεγάλη σημασία είναι η επόμενα μέρα. Η οποία ξεκινά υποχρεωτικά απο το θέμα του προπονητή. Ο Ολυμπιακός καλείται να βρει όχι έναν τεχνικό να βγάλει μια χρόνια, αλλά εκείνον που θα δομήσει ένα σαφές πλάνο και θα το θέσει σε εφαρμογή τα επόμενα 2-3 χρόνια. Ήδη, στην πιάτσα έχουν ακουστεί για τους Πειραιώτες τα ονόματα των Γκατούζο και Καμπιάσο για τον πάγκο.