Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Οι άνθρωποι της ΑΕΚ καταγγέλλουν προπηλακισμούς σε πάγκο και αποδυτήρια, εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και επίθεση σε μέλη της αποστολής!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι Κιτρινόμαυροι:

«Με το γκολ του Μάνταλου μπήκαν οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο, πέταξαν μπουκάλια, προπηλάκισαν ανθρώπους του πάγκου της ΑΕΚ με την αστυνομία να τους αποτρέπει να φτάσουν στο ύψος του πάγκου. Μέχρι να λήξει το παιχνίδι έπεφταν μπουκάλια με μια διμοιρία των ΜΑΤ να παίρνει θέση μπροστά από τον πάγκο. Στη συνέχεια όλη η ομάδα μπήκε γρήγορα στα αποδυτήρια, έκλεισαν οι πόρτες και οι οπαδοί έφτασαν σχεδόν μέχρι έξω από τα αποδυτήρια και με την παρέμβαση της αστυνομίας απωθήθηκαν», αναφέρουν χαρακτηριστικά από το στρατόπεδο της ΑΕΚ.

«Το ματς τελείωσε πρόωρα γιατί με τις συνθήκες που επικρατούσαν κανονικά θα έπρεπε να διακοπεί. Μάλιστα παρά το γεγονός ότι είχε μπει η αστυνομία, ορισμένοι είχαν πλησιάσει και την... έπεσαν στον Κονέ στον Ρόα και στον Μπονίνι τον γυμναστή της ομάδας, με την παρέμβαση της αστυνομίας να αποτρέπει τα χειρότερα», προσθέτουν.

Από την ΑΕΚ μάλιστα τόνιζαν πως η εισβολή των οπαδών του Ολυμπιακού στο γήπεδο έγινε πριν ο Ιταλός διαιτητής Μάσα σφυρίξει τη λήξη του ματς.

«Η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο έγινε πριν τελειώσει το παιχνίδι. Έχουν φτάσει και προπηλακίζουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στο τέλος ο Μάσα αναγκάζεται να σφυρίξει άρον άρον τη λήξη του αγώνα ενώ έχει προηγηθεί η εισβολή των οπαδών στο γήπεδο», ανέφεραν από την Ένωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ από Καραϊσκάκη - Πόλεμος στο χορτάρι και άγρια επίθεση οπαδών - Έρχεται μεγάλη τιμωρία!