Γνώριμοι στο ελληνικό πρωτάθλημα και από το... πάνω ράφι (elite) οι διαιτητές που ορίστηκαν στα παιχνίδια των πλέι οφ της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Στο Ολυμπιακός-Άρης ορίστηκε ο Ντάνι Μακέλι, με τον Ολλανδό από την elite κατηγορία να έχει σφυρίξει ακόμα παιχνίδια στο παρελθόν στην Ελλάδα (ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2 τελικός Κυπέλλου, Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0, Άρης-ΑΕΚ 2-2 Κύπελλο). 

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χέσελ Στέγκστρα, Γιαν Ντε Βρις, 4ος ο Τσακαλίδης και στοVAR οι Ρομπ Ντίπερινκ, Νικολακάκης. 

To ΑΕΚ-ΠΑΟΚ θα διευθύνει ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ, επίσης από την elite κατηγορία, ο οποίος είχε σφυρίξει ξανά ντέρμπι Δικεφάλων πριν 2,5 χρόνια. Συγκεκριμένα είχε βρεθεί στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (18/10/20) στο ΟΑΚΑ, αλλά και στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 (23/2/20), όπως και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (17/2/19). 

Βοηθοί του Στίλερ θα είναι οι Κρίστιαν Γκίτελμαν και Ρόμπερτ Κέμπτερ, με 4ο τον Τσαγκαράκη και στο VAR τους Πάσκαλ Μίλερ, Ψαρρή.

Elite από Ελλάδα, βέβαια, θα έχουμε και στο Βόλος-Παναθηναϊκός, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται στο εν λόγω ματς από την ΚΕΔ, με βοηθούς τους Κωσταρά, Δημητριάδη, 4ο τον Τζοβάρα και στο VAR τους Φωτιά, Κόλλια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μόνος του έπεσε ο Βίντα, πέναλτι για Ολυμπιακό - Κυνηγούσαν να τον κλωτσήσουν, τιμωρία 3 αγωνιστικές"