Σε μια κούρσα που μέτρα κι η παραμικρή λεπτομέρεια, η ΑΕΚ συνεχίζει να ευνοείται με… συνέπεια και σταθερότητα, κάθε φορά που καλείται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Τη μία θα σκάει κροτίδα και θα είναι σαν να μην συμβαίνει τίποτα στην OPAP Arena. Την άλλη θα κάνει χέρι για κόκκινη κάρτα ο Άμραμπατ, θα σφυρίζει αδιάφορα ο Νταμπάνοβιτς. Ο ίδιος θα βλέπει τα… άστρα, στο χέρι-πέναλτι του Χατζισαφί.

Το νέο… φρούτο ήρθε αυτή τη φορά από την Πορτογαλία, elite διαιτητής στα χαρτιά, αλλά τα μάτια του τα έπαιρνε από τα κρίσιμα. Και το λέμε αυτό, γιατί δεν νοείται αλλιώς να μην έχει αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μουκουντί. Και δεν μιλάμε για μία φορά αλλά για δύο, με αποκορύφωμα το κράτημα στην αντεπίθεση στον Ιωαννίδη μετά το 80ο λεπτό στη Λεωφόρο. Μην και παίξει η ΑΕΚ με αριθμητικό μειονέκτημα, θα πέσει τίποτα να μας πλακώσει!

Και στην όλη υπόθεση το πιο τραγικό, είναι ότι η επίσημη Ένωση βγάζει γλώσσα και μιλάει για δήθεν εύνοια του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι. Αλλά εκεί τα έχουμε πει, τους δικαιολογούμε σε ένα βαθμό. Έχουν πέσει Β κατηγορία σε επικοινωνιακό επίπεδο καιρό τώρα…